Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Kolesarstvo

Kolesarstvo - kolesa in kolesarska oprema.

Kolesarstvo. Oprema za kolesarjenje - števci, oblačila in druga kolesarska oprema. Kolesa vseh vrst - ženska kolesa, moška in otroška kolesa.

V Kolesarskem centru JB nudimo obširno ponudbo koles za vse okuse. Poleg ugodnih cen koles Vam nudimo tudi servis koles.
Električna kolesa, električni skuterji. Električna vozila za vse, ki skrbite za okolje, a rabite biti mobilni. E-kolesa so tudi odgovor na težave s parkiranjem.
JB center ni le kolesarska trgovina, ampak kolesarski center v katerm vas pripravijo za kolesarstvo od glave do pet. Kolo, kolesarska oprema in pravilen servis koles v kolesarskem centru JB blizu Novega mesta, vam zagotavljajo čudovito kolesaresko izkušnjo.
Servis koles izvajajo izkušeni strokovnjaki. Servis rabljenih koles Rog ter vseh ostalih blagovnih znamk. Za vas opravimo tudi prvi servis gorskega kolesa.
Kolesarske komponente: gonilke, zavore, prestavne ročice, menjalniki, verige, okvirji in druge kolesarske komponente. Na voljo tudi kolesarski sedeži. Velodrom, Novo mesto.
Kolesarski dresi Castelli so pripravljeni iz kvalitetnih materialov. Naročite si kolesarski dres Castelli v Sloveniji. Drese Castelli dobite v kompletu z ali brez rokavov
Ni vsako cestno kolo Specialized kolo. Kupite Specialized kolesa v akciji. Zelo priljubljena je kombinacija cestnega in trekking kolesa s karbonskim ohišjem.
Kolesarski center v Novem mestu gosti stranke s širšega območja. Iščete informacije o delovnem času kolesarskega centra v Sevnici? Pridite k nam v Novo mesto.
Kolesarski center JB pri Novem mestu blizu Krškega nudi zelo kvalitetne usluge. Cene v kolesarski trgovini kolesarskega centra blizu Sevnice so ugodne.
Kolesarska oprema za vsakega kolesarja, od rekreativnih do profesionalnih. Oprema kolesa se deli na obvezno in dodatno opremo. Najpomembnejši del kolesa so seveda zavore.
Kolesarske pnevmatike – cestne pnevmatike, treking pnevmatike in mnogo drugih. V ponudbi tudi oprema za kolesa. Gume za kolesa. Velodrom.si.
Vsak kolesar, ki se vsaj delno ukvarja s kolesarstvom potrebuje kvaliteten kolesarski dres. Pri izboru dresov je seveda potrebno pogledati na najbolj aktivne člane kolesarstva. Zato rekreativni kolesarji kar posezite po kolesarskih dresih profesionalnih ekip.
Kolo za otroke tudi s 24 colskimi gumami. Otroška gorska kolesa so odlična za spoznavanje otrok z rekreacijo v naravi. Seveda pa se lahko že zgodaj odločite tudo za cestno otroško kolo. Tudi pri otrocih pa je zelo pomembna oprema, tako da ob nakupu kolesa poskrbite tudi za otroško kolesarsko opremo.
Kolesarska oprema olajša vsako kolesarsko pot. Z ustrezno kolesarsko opremo lahko pri otrocih vzbudimo željo po kolesarjenju. Izberite opremo za kolo ali kolesarja.
Gorska kolesa so tako za ženske kot moške. Moška gorska ali trek kolesa iz carbona so v kolesarskem centru JB pogosto v akciji.
Veliko je opreme za kolo, ki izboljša kolesarsko izkušnjo. Toda obstaja pa tudi obvezna kolesarska oprema. Zato obiščite kolesarski center JB z izjemno ponudbo kolesarske opreme.
Kolesarski dresi profesionalnih ekip za navijače ali kompleti kolesarskih dresov za rekreativne športnike ugodno! Prodaja dresov Castelli tudi v Sloveniji.
Servis koles Rog in ostalih znamk. Najboljši servis rabljenih koles. Poleg tega nudimo tudi prvi servis in umerjanje koles.
Gorsko kolo 29 col je zaradi velikosti pnevmatik primerno za zelo različne terene. Katero gorsko kolo pa izrabti? Lahko se odločite za kombinirano gorsko trek kolo Carbon. Kolesarski center Jani Brajkovič ima spletno trgovino v kateri se nahaja zelo širok in pester izbor gosrkih koles.
Kolesarski obročniki oz. obroči in dodatna oprema za kolesa spletne prodajalne Velodrom.si. Oprema za kolo. Vrhunski kolesarski obročniki za vsako kolo. Velodrom iz Novega mesta vam nudi kvalitetna kolesa in opremo.