Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Masažni bazeni – zunanji in notranji manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob. Masažni bazeni – akcija na spletni strani!
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Streha za bazen prinaša številne prednosti, še posebej priljubljena je pomična bazenska streha. Ugodna cena standardnih bazenskih streh.
Kupujete bazen? Odločite se za montažni bazen. Hiter in enostaven za postavitev ter preprost za vzdrževanje vode.
Ventili za bazen, filtri za bazene in druga oprema za bazen je ključnega pomena, da bo vaš bazen deloval optimalno in da boste z njegovo uporabo zadovoljni.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike. Compass in Premium keramični bazeni – keramična tehnologija s tradicijo.
Plavajoča bazenska pokrivala za zunanje in notranje bazene. Pokrivala dobro ščitijo pred vdorom umazanije, obenem pa so tudi varnostna zaščita.
Montažni vrtni bazeni podjetja Ema, ki so cenovno ugodni, so uresničitev sanj vsakega posameznika, saj jih odlikuje dizajn, kakovost in cena.
Oglejte si nepogrešljivo bazensko opremo, kot so filtri in sesalci za bazene. Nujno jih potrebujete, če ste pravi ljubitelj bazenov.
Da boste svoj bazen predčasno in primerno zaščitili pred številnimi škodljivimi zunanjimi vplivi, vam priporočamo, da pokrbite za redno vzdrževanje bazena.
Masažni bazen za razvajanje in sprostitev od napornega delovnega dne. Whirlpool bo spodbudil prekrvavitev vašega telesa in vam hkrati omogoča udoben počitek. Na voljo tudi drugi notranji in zunanji bazeni ter savne. Ema, Hoče.  
Zidani bazeni – klasični notranji in zunanji bazeni. Zidani bazen je najpogostejša oblika bazena v Sloveniji. Prednosti inovativnega pristopa EMA: bazenska hidravlika, izgradnja s stiropornimi opažniki, montažne strojnice EMA.
Ste si vedno želeli imeti domači bazen? Vam poletna vročina ne prizanese, vi pa le iščete zatočišče v senci? Nič več! Domači plavalni bazeni so vam na voljo pri podjetju Moje Poletje, kjer lahko svoj zunanji bazen izberete in naročite kar preko spleta.
Bazenska tehnika in bazeni. Prodaja preko spletne trgovine. Svetovanje. Bazenski filtri, vodne črpalke (obtočne in pretočne črpalke). Vse za filtriranje bazena.
Vrtni bazeni predstavljajo sprostitev, zabavo ali rekreacijo za celo družino. Pri Ema bazenih so vam na voljo okrogli, pravokotni in drugi bazeni po ugodnih cenah.
Pokrivalo za bazen nudi fizično zaščito pred nabiranjem umazanije v vodi, varuje otroke, manj čiščenja, večjo varnost ter daljšo kopalno sezono.
Poznamo različna pokrivala za bazene. Med drugim tudi zimska pokrivala, solarna pokrivala in folije za bazene, ki pripomorejo k hidroizolaciji bazena.
Ogrevanje bazenov s pomočjo toplotne črpalke za bazen je gotovo najbolj učinkovito. Oglejte si raznovrstne opcije za vaš bazen v naši bazenski trgovini.
Comfort bazeni so odlična izbira, saj so postavljeni hitro in poceni. Cena je odvisna od velikosti in opreme bazena.