Banka Sparkasse z ugodnimi in hitrimi stanovanjskimi ali potrošniškimi krediti


Sparkasse je banka z dolgoletno tradicijo, saj posluje že preko 200 let. Na prvo mesto postavlja zaupanje strank, osebno svetovanje, ki ceni individualnost posameznika ter preprosto digitalno poslovanje, ki omogoča hiter izračun kreditov. Moto bančne skupine Sparkasse je #verjemivase, s čimer želi predvsem sporočiti, da ko ljudje verjamejo vase, ustvarjajo svoje življenje in prihodnost. Vsak posameznik bi moral imeti priložnost, da uresničuje svoje potenciale ter sanje in Sparkasse želi vsakogar s krediti podpreti pri tem po svojih najboljših močeh.


KREDITI PO MERI ZA MLADE

Pri banki Sparkasse razumejo, da se včasih pojavijo situacije, ko je treba denar hitro pridobiti, spet drugič pa je potreben samo nekdo, ki verjame vate, zato ponujajo kredite, ki se jih pridobi hitro, ugodno in brez skritih stroškov. Zaradi tega so na voljo različni krediti, kot so stanovanjski kredit, potrošniški kredit, hitri krediti in kredit za avto. Stanovanjski kredit lahko končno uresniči sanje o popolnem domu, o katerem ste vedno razmišljali, potrošniški kredit pa omogoča takojšnji nakup, saj z nekaterimi stvarmi preprosto ne gre odlašati.

Za začetek lahko opravite preprost informativen izračun kredita kar na spletu, za podrobnejše nasvete in cene pa je najbolje stopiti kar do banke po izračun kredita, saj so tam pogoji kreditiranja pogosto še ugodnejši.


Stanovanjski kredit za prenovo    

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Storitve

Pokaži vse >
Informativni izračun kredita
Informativni izračun kredita

Informativni izračun kredita in samo jemanje kredita sta tematiki, ki v današnjem času v primeru...

Več
Nepremičninski kredit
Nepremičninski kredit

Nepremičninski kredit sodi med najpogostejše tematike današnjega časa, ob kateri pa marsikomu postane...

Več
Krediti za podjetja
Krediti za podjetja

Krediti za podjetja, ki vam jih ponujajo pri Sparkasse, so namenjeni podjetjem iz najrazličnejših...

Več
Kredit za avto
Kredit za avto

Kredit za avto je namenjen tako nakupu novih kot rabljenih vozil. Obenem pa ga je mogoče uporabiti...

Več

Pošlji povpraševanje