Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Po najboljša električna kolesa v Špan Ljubljana – za kolesarjenje brez naprezanja

Razmišljate o nakupu električnega kolesa, pa se ne morete odločiti, kakšno električno kolo bi bilo najboljša izbira za vas? Električna kolesa, mestna, gorska ali treking kolesa, so vam na voljo tudi v trgovini Špan Ljubljana (električna kolesa v Ljubljani). Ponudbo sestavljajo vrhunska električna kolesa z ugodno ceno. Verjamemo, da so naša električna kolesa najboljša, in verjamemo, da se boste o tem prepričali tudi vi. Bodite v koraku s časom in preizkusite kolesa prihodnosti.

Električna kolesa so kolesa s pomožnim električnim motorjev, ki nam pomagajo pri poganjanju pedal. Električni motor, ki se praviloma nahaja v zadnjem pestu ali v mehanizmu gonilke, kolesarju le pomaga pri poganjanju; kolesar pritisne na pedal, električni motor pa doda svoj del pogonske moči. Pogonska zasnova tako kolesarju omogoča, da se s kolesom premika s precej manj moči kot pri običajnem kolesu; večino moči namreč zagotavlja električni motor. To je tudi najbolj prepoznavna lastnost električnih koles: še vedno je treba obračati pedala, a s precej manj moči in truda kot pri običajnem kolesu.

Zložljiva električna kolesa še vedno omogoča, da smo vsak dan na svežem zraku, še vedno tudi nekaj naredimo za telo, zdravje in počutje, a napora je vendarle bistveno manj kot na običajnem kolesu.

Električna kolesa razširjajo razgibano življenje tistih, ki se dejavnega kolesarjenja ne bi lotili. Hkrati pa električna kolesa prodirajo tudi v gorsko in cestno kolesarstvo.

najboljša električna mestna kolesa

Električna kolesa – mestna kolesa za udobno vožnjo po mestu

Če živite v mestu in bo vaše kolesarjenje omejeno na uporabo pločnikov in urejenih površin, boste po vsej verjetnosti želeli uporabljati mestna kolesa. Mestna električna kolesa so namenjena čim večjem udobju in "mestni" funkcionalnosti – udobna vožnja v službo, prevoz otroka v vrtec priročnosti, skok na tržnico. Tovrstni jekleni konjički se ponašajo z eno do maksimalno šest prestav, kar zadostuje njegovi mestni uporabi. Poleg tega so opremljeni še s košaro in prtljažnikom.

Makadamske in gozdne poti pa so bolj ali manj rezervirane za uporabo gorskih in treking koles. Goska kolesa so namenjeni za uporabo na različnih terenih v naravi, čemur je prilagojena tudi njihova konstrukcija; sestavljeni so iz kompaktnih okvirjev, omogočajo dober nadzor nad krmiljenjem (bolj pokončen položaj krmila) in so opremljeni v velikim številom prestavnih razmerij.

Treking kolesa pa so nekakšna mešanica klasičnega gorskega kolesa in cestnega kolesa. Namenjeni so dolgotrajnim, udobnim vožnjam, z namestitvijo nosilcev pa se spremenijo v prava potovalna kolesa, ki omogočajo prevoz večjega tovora, oziroma prtljage.

električna kolesa Ljubljana

Električna kolesa – mestna zložljiva kolesa so najboljša izbira

Če imate dovolj avtomobilskega mestnega vrveža in vožnje v kolonah, potem je zložljivo mini električno kolo prava izbira za vas. Vzamete ga lahko tudi s sabo na potovanja po večjih mestih, katerih ogled je s kolesom veliko lažji in bolj podroben, opaziš tudi vse skrite kotičke, ki se ti pri bežnem pogledu iz avtomobila običajno skrijejo, čutiš utrip mesta.

Najboljša električna kolesa so zložljiva in so res prikladna za mestno vožnjo, lahko pa se z električnim kolesom zapeljete tudi v naravo. Zaradi svoje popolne zložljivosti in male teže, je zelo praktičen za transport, saj lahko zloženega brez težav postavite v vsak avtomobilski prtljažnik. Kot tak je zelo uporaben tudi za vse vrste kampiranj, kot tudi za tiste ki svoje dopuste radi preživljajo na jadrnicah ali čolnih.

V podjetju Špan d.o.o. želimo lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo našega dela in temelj naše strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop. Vse od ustanovitve dalje se osredotočamo na inovacije in kakovost storitev, ter kako lahko strankam zagotovimo večjo dodano vrednost. Našo ponudbo storitev vedno znova dopolnjujemo, saj se zavedamo, da je popolnost le te ključ do uspeha.