Sončna elektrarna za vikend: pridobite subvencijo za hišno sončno elektrarno

Sončna elektrarna za vikend ali za gospodinjstvo je odlična rešitev za vse tiste, ki si želite samooskrbo z električno energijo. Sončno elektrarno lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (s priključno močjo manjšo od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se oskrbuje z energijo. Podjetje Sol navitas d. o. o. je eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike s poudarkom na kakovosti, saj vgrajujemo le najbolj kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev.

obratovanje in vzdrževanje sončnih elektrarn za vikend


Najvišji donos na vložena sredstva

Naše sončne elektrarne in sončne elektrarne za vikend dajejo investitorjem najvišji donos na vložena sredstva, zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj 30 let. Če se tudi vi zanimate za sončno elektrarno za vikend ali hišno sončno elektrarno, potem smo mi pravi naslov za vas. Ne le, da imamo z fotovoltaiko oziroma sončnimi elektrarnami ogromno izkušenj, ponujamo vam najbolj kakovostne sončne elektrarne po konkurenčni ceni. Za postavitev sončne elektrarne za vikend ali hišne sončne elektrarne lahko tudi pridobite subvencijo Eko sklada. Če se odločite za našo sončno elektrarno, vam ponujamo tudi redno vzdrževanje, s katerim poskrbimo za nemoteno obratovanje in vzdrževanje sončne elektrarne, optimalno proizvodnjo električne energije, dolgo življenjsko dobo in hitrejše vračilo investicije.


Sončna elektrarna - izkušnje so tiste, ki štejejo

Postavitev sončne elektrarne na vaš vikend ali hišo je odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Tudi v Sloveniji se za samooskrbo z električno energijo odloča vse več ljudi, saj so izkušnje s sončnimi elektrarnami zelo pozitivne. Pa ne le zaradi subvencij za sončne elektrarne, ki jih zagotavlja država, samooskrba z električno energijo pomeni, da ste energijsko neodvisni. Sončna elektrarna za vikend ali hišna sončna elektrarna je namenjena vsem tistim, ki nimajo dostopa do distribucijskega omrežja ali pa je priključitev na omrežje onemogočena. Seveda pa so sončne elektrarne namenjene tudi tistim, ki si želijo biti energetsko neodvisni. Sončna elektrarna za vikend ali hišna sončna elektrarna proizvede zadostno količino električne energije, da zadosti potrebam gospodinjstva. V podjetju Sol navitas sodelujemo le z izbranimi proizvajalci modulov, kot so Yingli Solar, Bisol, Luxor Solar, Trina Solar in z vodilnimi proizvajalci razsmernikov, kot so SMA, KACO, Solar Edge, Huawei itd. Razvili pa smo tudi lastno aluminijasto nosilno konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn, zato vam lahko tudi na tem področju ponudimo raznovrstne rešitve po ugodnih cenah. Zaupajte našim izkušnjam s sončnimi elektrarnami, prepričani smo, da vas ne bomo razočarali.

izkušnje s subvencijo za sončne elektrarne


Hišna sončna elektrarna - subvencije za postavitev sončne elektrarne

Odlična novica za vse tiste, ki razmišljate o postavitvi hišne ali sončne elektrarne za vikend, je, da investicijo v sončno elektrarno podpira tudi država, natančneje Eko sklad Slovenije, ki z nepovratnimi finančnimi sredstvi spodbuja državljane k novim investicijam v rabo obnovljivih virov energije in večje učinkovitosti stavb na celotnem področju Slovenije. Ste morda že korak bližje odločitvi? Izkušnje s sončnimi elektrarnami so pozitivne, za samooskrbo pa se odloča vse več družin. Sol Navitas vam ponuja postavitev sončnih elektrarn (hišnih in sončnih elektrarn za vikend) za samooskrbo po celotni Sloveniji. Postavimo vam jo lahko po sistemu na ključ, kjer uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo, lahko pa vam tudi samo dobavimo potreben material.

SUBVENCIJA ZA SONČNE ELEKTRARNE OB UVEDBI NET-METERINGA


Obratovanje in vzdrževanje sončnih elektrarn - zaupajte našim izkušnjam

Sončne elektrarne ne potrebujejo obsežnega vzdrževanja, določene stvari pa je dobro sproti urejati in pregledovati. Z rednim vzdrževanjem, ki ga za vašo sončno elektrarno za vikend ali hišo opravimo mi, bomo poskrbeli za nemoteno obratovanje, optimalno proizvodnjo električne energije, zmanjšanje možnosti okvar in možnost požara, dolgo življenjsko dobo in hitrejše vračilo investicije. Nudimo vam kakovostne storitve vzdrževanja in čiščenja sončnih elektrarn, s katerimi poskrbimo za nemoteno delovanje in obratovanje. S pravočasnim odkritjem manjših napak lahko preprečimo večje, ki stanejo bistveno več in imajo za posledico nedelovanje elektrarne.