Sončne elektrarne za vikend, samooskrba z energijoSončna elektrarna za vikend - bodite samooskrbni z energijo

Podjetje Sol Navitas, sončna energija d.o.o. je eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn za vikende in domove v Sloveniji. Stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike s poudarkom na kakovosti, saj za sončne elektrarne za vikende vgrajujemo kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. Velikost oz. moč sončne elektrarne je navzgor omejena na 11 kW, odvečna energija se dobavitelju prenese brezplačno. Prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni, saj smo od leta 2008 postavili že več kot 100 sončnih elektrarn za vikende skupne nazivne moči preko 10 MW v Sloveniji in okolici.

Sončna elektrarna za vikend - učinkovito delovanje in zmanjšujejo tveganja

Sončno elektrarno za vikend lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (s priključno močjo manjšo od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se oskrbuje z energijo. Naše sončne elektrarne dajejo investitorjem izjemno velik donos glede na vložena sredstva, obenem pa zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj 30 let. Imamo ogromno izkušenj pri postavitvi sončnih elektrarn za vikende in sodelujemo le z izbranimi svetovnimi proizvajalci solarnih modulov in razsmernikov. Smo polnopravni član Združenja slovenske fotovoltaične industrije. Prav tako je možnost subvencije sončnih elektrarn za vikend.

Moč sončne elektrarne za samooskrboMoč sončne elektrarne ne sme presegati 11 kW

Pred vgradnjo sončne elektrarne za vikende je potrebno določiti moč le-te. Velikost oz. moč sončne elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW, v kolikor proizvedete več energije morate viške energije dobavitelju prenesti brezplačno. Optimalno je torej postaviti elektrarno, ki bo proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, ki jo porabite letno. Sončno elektrarno za vikend, kot smo že omenili, lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (priključna moč manjša od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi. Za nekatere investicije je mogoče dobiti tudi subvencije za sončne elektrarne za vikende.

VEČ O IZGRADNJI SONČNE ELEKTRARNE

KAJ JE NET METERING?