Sončna elektrarna za vikend za lastno porabo v Sloveniji: enostavna priključitev


Podjetju Sol navitas je eden izmed vodilnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Pri svojem delu se osredotočamo predvsem na kakovost, zato je investicija v naše sončne elektrarne investicija, ki vlagateljem daje najvišji donos na vložena sredstva. Vse več posameznikov in podjetij v Sloveniji se odloča za postavitev sončne elektrarne. Sončna elektrarna pa je tudi idealna rešitev za vikende, počitniške hišice, kamp prikolice, koče ipd. Sončna elektrarna za vikend oziroma otočna sončna elektrarna je namenjena tistim uporabnikom, ki nimajo dostopa do elektrodistribucijskega omrežja oziroma je priključitev v omrežje onemogočena, vsem tistim, ki smatrajo, da bi bila priključitev predraga ali pa si samo želijo biti energetsko neodvisni. V našem podjetju vam ponujamo tri osnovne sete mini sončnih elektrarn za vikend oziroma otočnih elektrarn: MINI (možna priključitev porabnikov do 300 W - hladilnik, televizija, varčne sijalke itd.), MIDI (možna priključitev do 500 W - hladilnik, televizija, varčne sijalke, radio itd.) in MAKSI (možna priključitev porabnikov do 1000 W - hladilnik, televizija, varčne sijalke, radio, črpalka za vodo itd.). Za vse informacije o sončnih elektrarnah za vikend v Sloveniji smo vam na voljo preko telefona, lahko pa nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.


Zakaj izbrati sončno elektrarno za vikend oziroma sončno elektrarno za lastno porabo?

Sončna elektrarnaKar nekaj je prednosti sončnih elektrarn, med drugim bo vaša sočna elektrarna za vikend ali lastno porabo vaš lasten vir energije. Sončna elektrarna za vikend in lastno porabo bo dolgoročno prispevala k zmanjšanju stroškov za elektriko, še več, s presežkom električne energije, ki ga vrnete nazaj v omrežje, lahko tudi zaslužite. Sončne elektrarne za vikend in samooskrbo imajo dolgo življenjsko dobo in zahtevajo malo vzdrževanja. Delovanje sončne elektrarne je neslišno in okolju prijazno.


Pozanimajte se o postavitvi sončne elektrarne za vikend

Sončna elektrarna v SlovenijiNajvečja sončna elektrarna v Sloveniji z močjo 9978 kW je bila postavljena v pičlih dveh mesecih, postavitev male sončne elektrarne za vikend pa bo zagotovo krajša. Oglasite se v podjetju Sol navitas in se pozanimajte o postavitvi sončne elektrarne za vikend ali samooskrbo. Pri nas lahko dobite posamezne komponente za sončno elektrarno, lahko pa se odločite tudi za izvedbo sončne elektrarne za vikend ali lastno porabo na »ključ«.

CENA POSTAVITVE SONČNE ELEKTRARNE