Sončna elektrarna za vikend: mala sončna elektrarna z velikim donosom

Sončna elektrarna za vikend je idealna rešitev za samooskrbo z električno energijo. Za samooskrbo z električno energijo se odloča vse več ljudi v Sloveniji, podjetje Sol navitas pa je pravi naslov za vse tiste, ki šele razmišljate o postaviti sončne elektrarne za vikend ali hišo. Komu je namenjena sončna elektrarna za vikend oziroma otočna sončna elektrarna, se morda sprašujete. Naj vam odgovorimo. Sončna elektrarna za vikend je namenjena tistim, ki nimajo dostopa do elektrodistribucijskega omrežja ali pa je takšna priključitev onemogočena. Namenjena pa je tudi tistim, ki si želijo biti energetsko neodvisni. Male sončne elektrarne proizvedejo zadostno količino električne energije za nemoteno delovanje gospodinjstva. V podjetju Sol navitas vam ponujamo tri sete mini oziroma malih sončnih elektrarn: mini, midi in maksi. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje o sončni elektrarni za vikend in poslali vam bomo ponudbo.

sončne elektrarne za vikend in počitniške hišice


Subvencija za postavitev sončne elektrarne: pridobite vse potrebne informacije

Priključitev sončne elektrarne je finančno precej draga investicija, zato se lahko odločite tudi za pridobitev državne subvencije za postavitev sončne elektrarne. Za pridobitev subvencije je potrebno pridobiti določeno dokumentacijo in opraviti natančne izmere. V našem podjetju vam ponujamo možnost postavitve sončne elektrarne na ključ, kar pomeni, da bomo mi poskrbeli za vse, vključno s pridobitvijo dokumentacije za subvencijo. Na ta način se bo investicija v sončno elektrarno zmanjšala, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v pridobljeni čisti energiji.

KAKO DO SUBVENCIJE ZA GRADNJO ELEKTRARNE?


Donos sončne elektrarne: za vložena sredstva dobite največji izkoristek

Sončna elektrarna za svoje delovanje uporablja energijo sonca, kar pomeni, da je okolju prijazna, saj za svoje delovanje uporablja najbolj obnovljiv vir energije - sonce. Sončna elektrarna za vikend oziroma mala sončna elektrarna je idealna rešitev za samooskrbo z električno energijo. Donos sončne elektrarne je dovolj velik, da lahko presežek energije celo oddate nazaj v omrežje. Sončne elektrarne za vikend ali večje sončne elektrarne, za katere bomo poskrbeli v podjetju Sol navitas, dajejo našim investitorjem najvišji donos na njihov vložek. Zagotavljamo vam brezhibno delovanje sončnih elektrarn za vikend in ostalih sončnih elektrarn najmanj trideset let.

male sončne elektrarne za vsako priložnost