Sončna elektrarna - v Sloveniji male sončne elektrarne dobivajo nov zagon

Sončna elektrarnaPostavitev sončne elektrarne je vse bolj pogosta izbira posameznikov v Sloveniji, ki se zavedajo, kako pomembna postaja skrb za okolje. Sončne elektrarne za svoje delovanje uporabljajo sončno energijo, ki je popolnoma obnovljiv vir energije. Sončne energija je neomejena, zato je investicija v sončno elektrarno, ki sončno energijo pretvori v električno energijo, investicija v odgovorno in okolju prijazno prihodnost. V podjetju Sol navitas smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave oziroma izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Sončno elektrarno vam postavimo po sistemu na ključ, kjer uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo. Pred postavitvijo opravimo vse potrebne izračune in svetujemo, glede mesta postavitve sončne elektrarne. V našem podjetju dajemo največji poudarek kakovosti, zato so naše male in velike sončne elektrarne izdelane vrhunsko. Če ste v precepu, ali se odločiti za postavitev male sončne elektrarne ali ne, potem si na naši spletni strani oglejte cene in izračune prihrankov. Prepričani smo, da bo naložba v malo sončno elektrarno za vas najbolj donosna naložba.

VEČ O VZDRŽEVANJU SONČNIH ELEKTRARN

Razvoj lastne inovativne konstrukcije za sončno elektrarno v Sloveniji


Dolgoletne izkušnje na področju izgradnje sončnih elektrarn so nas pripeljale do razvoja lastne inovativne in kvalitetne aluminijaste konstrukcije, ki odgovarja na najzahtevnejše potrebe gradnje sončne elektrarne. Glavne lastnosti naših malih sončnih elektrarn so: trdnost, stabilnost, konkurenčna cena, izredna odpornost za različne vremenske vplive, dolga življenjska doba in 10 let garancije na material. Montaža sončne elektrarne je hitra in enostavna. Naša lastna konstrukcija je primerna za vse vrste streh. Z veseljem bomo poskrbeli za montažo vaše nove sončne elektrarne na ključ in vam svetovali, katera konstrukcija je primerna za vaš tip strehe.

sončne elektrarne v Sloveniji

Vzdrževanje in čiščenje male sončne elektrarne


Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za vzdrževanje in čiščenje sončne elektrarne v Sloveniji. Z rednim vzdrževanjem omogočamo nemoteno delovanje sončne elektrarne, poskrbimo za optimalno proizvodnjo električne energije, zmanjšamo možnosti za okvare ali požar in podaljšamo življenjsko dobo sončne elektrarne. Poskrbimo za čiščenje panelov, letne preglede, odpravljamo napake itd. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/sol-navitas/soncne-elektrarne.