Izterjava terjatev - Converta

 

Vsako podjetje se slej ko prej sreča z neplačevanjem storitev ali dejavnosti, ki jo ponuja. Le-to v vašem podjetju povzroča nezadovoljstvo med zaposlenimi in predvsem prekinitev stabilnega in tekočega denarnega toka. Idealne razmere v podjetju bi bila redna plačila in nobenih terjatev, ampak o tem lahko samo sanjamo.

Izterjava terjatev in dolgov zahteva veliko mero potrpežljivosti, vztrajnosti in odločnosti, ampak zdaj vam za to več ni potrebno skrbeti, saj bomo v podjetju Converta poskrbeli, da bo vaše poplačilo realizirano v najkrajšem možnem času. Vsak primer dolžnika in upnika obravnavamo posamezno, saj le tako lahko najdemo čim boljšo rešitev za obe strani. Naše poslovanje je na visoko profesionalni ravni, zato ne dvomimo v naš uspeh in posledično vaše zadovoljstvo.

Naše osnovno poslovanje zajema telefonsko komuniciranje, pošiljanje pisnih obvestil, knjigovodsko poslovanje, obveščanje upnikov o stanju postopkov, poskrbeli pa bomo tudi za izobraževanje vaših zaposlenih.

Prepričani smo, da boste z našim poslovanjem zadovoljni, saj imamo veliko tovrstnih izkušenj. Uspešnost izterjave temelji na pravočasnem opozarjanju na obstoječe terjatve in dolgove, zato ne odlašajte in pošljite povpraševanje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Converta d.o.o.
Naslov
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 433 32 00
Seznam fraz
izterjava terjatev
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA