Izterjava terjatev - Converta

Vsako podjetje se slej ko prej sreča z neplačevanjem storitev ali dejavnosti, ki jo ponuja. Le-to v vašem podjetju povzroča nezadovoljstvo med zaposlenimi in predvsem prekinitev stabilnega in tekočega denarnega toka. Idealne razmere v podjetju bi bila redna plačila in nobenih terjatev, ampak o tem lahko samo sanjamo.

Izterjava terjatev in dolgov zahteva veliko mero potrpežljivosti, vztrajnosti in odločnosti, ampak zdaj vam za to več ni potrebno skrbeti, saj bomo v podjetju Converta poskrbeli, da bo vaše poplačilo realizirano v najkrajšem možnem času. Vsak primer dolžnika in upnika obravnavamo posamezno, saj le tako lahko najdemo čim boljšo rešitev za obe strani. Naše poslovanje je na visoko profesionalni ravni, zato ne dvomimo v naš uspeh in posledično vaše zadovoljstvo.

Naše osnovno poslovanje zajema telefonsko komuniciranje, pošiljanje pisnih obvestil, knjigovodsko poslovanje, obveščanje upnikov o stanju postopkov, poskrbeli pa bomo tudi za izobraževanje vaših zaposlenih.

Prepričani smo, da boste z našim poslovanjem zadovoljni, saj imamo veliko tovrstnih izkušenj. Uspešnost izterjave temelji na pravočasnem opozarjanju na obstoječe terjatve in dolgove, zato ne odlašajte in pošljite povpraševanje.