Pločevinasta kritina z izolacijo - katere so prednosti pločevinaste kritine?

Pločevinasta kritina

Pločevinasta kritina z izolacijo postaja pri kupcih vse bolj priljubljena, saj se ponaša z mnogimi prednostmi, ki smo jih deležni pri nakupu pločevinaste kritine. Takšne kritine so precej lahke - če to ponazorimo s primerom, lahko rečemo, da streha s površino 150 m² tehta približno eno tono. Pločevinasta kritina z izolacijo je prilagodljiva, obstojna in vzdržljiva, omeniti pa moramo tudi njeno dolgo življenjsko dobo, saj kljubuje tako času, kot tudi najrazličnejšim vremenskim pogojem. Naj omenimo, da je pločevinasta kritina z izolacijo ognjevarna in potresnovarna, odlično pa preprečuje tudi možnost, da bi prišlo do zamakanja. V podjetju Skrin izdelujemo kvalitetne strešne kritine. Če tudi vi iščete pravo strešno kritino za vaš dom, preverite akcijo strešnih kritin, ki smo jo pripravili za vas.

Pločevinaste kritine in njihova cena

Pločevinasta strehaPločevinaste kritine so splošno gledano (V primerjavi z drugimi kritinami) cenovno ugodne kritine, saj bomo za 1m² 2-6 tisočakov, seveda pa je cena strešne kritine na m² odvisna tudi od proizvajalca. Pločevinaste kritine po dostopni ceni boste našli v podjetju Skrin, v katerem bomo kritino z veseljem tudi prilagodili vašim željam in potrebam. Pločevinasta kritina z izolacijo je v namen izolacije kombinirana s stiroporom, poliuretanom, mineralno volno ali drugimi podobnimi izolacijskimi materiali.

Pločevinasta kritina z izolacijo po meri

Pločevinasto kritino z izolacijo bomo v podjetju Skrin izdelali tudi po meri, saj je pločevina izjemno prilagodljiv material. Prilagodimo lahko tako dolžino, kot tudi širino, takšna streha pa je tudi primerna za različne naklone. Strešno kritino za položne strehe boste po ugodni ceni dobili v Podjetju Skrin iz Tolmina.

VEČ O PLOČEVINASTIH STREŠNIH KRITINAH