Kovinska kritina je zaradi svojih značilnosti neprekosljiva

Kovinska kritina oziroma kovinske strehe postajajo vse bolj priljubljene in zaželene. Investitorji vse bolj razpoznavajo prednosti, ki jim jih prinaša kovinska kritina. Ne gre le za to, da je kovinska kritina odlično odporna na raznovrstne vremenske vplive in da kovinska strešna kritina uspešno kljubuje tudi potresom. Pri vprašanju, katera strešna kritina je najboljša, odigra pomembno vlogo tudi dejstvo, da je kovinska strešna kritina proizvedena na takšen način, da je vsesplošno ugodna za raznovrstne montaže, torej tudi zapletene sanacije. Kovinska strešna kritina je izvrsten proizvod, ki je izredno kvalitetno zaščiten, zato se za nakup jeklene kritine odloča vse več graditeljev. Je tudi izvrstna strešna kritina za garažo. Na notranji strani ima kovinska kritina možnost nanosa protikondenzne zaščite.

Kovinska kritina je neverjetno prilagodljiva ob montaži

Kovinska kritina je lahka in prilagodljiva. Zaradi računalniško krmiljene proizvodnje in izredne zmožnosti prilagajanja materiala kovinske kritine lahko pri izdelavi kovinske strehe že v proizvodnji upoštevamo posebne okoliščine vsakega posameznega objekta in se v celoti prilagodimo željam, oziroma predlogom naših strank. Vaša streha je tako oblikovana po meri. To je še posebej priporočljivo, če imate objekt, ki je bil zaradi potresa deformiran in potrebujete kovinsko streho po meri. Vaša streha bo tako ustrezno oblikovana po vaših merah, s poljubnimi dolžinami plošč. Tako da ni dvoma katera strešna kritina je najboljša in najprimernejša za tovrstne objekte.

Kovinska strešna kritina

Kovinska strešna kritina je primerna za vse naklone

Kovinska strešna kritina je primerna za vse naklone in oblike. Dobro se obnese tako na strmih kot položnih strešnih konstrukcijah. Montaža kovinske kritine je enostavna in omogoča vijačenje z vrha.
Zato je to odlična strešna kritina za garaže. Kovinska streha je vsestranska in to je ena njenih največjih prednosti. Vabimo vas, da se oglasite v našem podjetju, kjer vas bomo z veseljem sprejeli in vam pomagali s strokovnimi nasveti.


Skrin.si | Kovinska kritina je ultimativen izdelek.