Zunanje žaluzije za popolno kontrolo nad svetlobo, ki vstopi v prostor


Zunanje žaluzije so senčilo, ki služi tudi toplotni izolaciji, saj preprečuje segrevanje stekla in s tem neposredni vstop svetlobe v prostor. Z njimi z lahkoto reguliramo vstop svetlobe v prostor. Primerne so za senčenje novogradenj, vgrajujemo pa jih tudi v že zgrajene objekte. Glede na vrsto objekta izbiramo med zunanjimi žaluzijami z vidno omarico in med podometnimi žaluzijami.
Z zunanjimi žaluzijami lahko kontroliramo naklon lamele in višino žaluzije ter tako z lahkoto uravnavamo količino svetlobe, ki jo spustimo v prostor.


Barve žaluzij po meri


V primeru odločitve za zunanjo žaluzijo se lahko odločate tudi med veliko izbiro barv za lamele. Barvo lamele zunanje žaluzije po meri lahko po RAL lestvici prilagodimo barvi fasade ali okna ter tako dosežemo, da se bodo žaluzije perfektno skladale z objektom, na katerega jih namestimo.


Ker vlagamo v lasten razvoj, smo uspelo znižati stroške za izdelave in tako so zunanje žaluzije poceni ter lahko dostopne. Hkrati se vas čas trudimo, da ostanemo v koraku s časom tako glede izgleda zunanjih žaluzij, kot tudi glede njihovega delovanja.


KOMARNIKI CENIK


Zunanje žaluzije po meri


Zunanje žaluzije izdelamo tudi po meri. Žaluzije po meri se izredno dobro prilagajajo okenskemu okvirju, zaradi velikega izbora barv pa se prilegajo tudi barvi fasade.
Naši izdelki so kakovostni in trpežni. Izdelani so iz kvalitetnih materialov in tudi proces izdelave je kakovosten. Zagotavljamo vam tudi kvalitetno in natančno montažo naročenega izdelka.
V primeru različnih vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po e-mail naslovu ali pa nas pokličete po telefonu. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami pomagali do najprimernejših zunanjih žaluzij za vaše potrebe. Cene zunanjih žaluzij so nizke, navdušila pa vas bo tudi njihova kvaliteta, trpežnost, preprosta uporaba in lahko čiščenje. Natančnost izdelave žaluzij po meri je izjemna, njihova cena pa zelo dostopna.

zunanje žaluzije cenazunanje žaluzije