Zunanja senčila - najboljša zaščita pred soncem

Zunanja senčila Strle bodo za vas ustvarila pravo ustvarjalno svetlobo ali pa primerno zatemnitev za oddih in počitek. Med najbolj priljubljena zunanja senčila se zagotovo uvrščajo rolete. Naš dom ali poslovni prostor zavarujejo pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželenimi pogledi. Služijo nam tudi kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih, saj v prostor spustimo le toliko sonca, kot ga sami želimo. Ker se rolete nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek učinka tople grede v prostoru. Pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem za prihranek energije.

Zunanja senčila Strle

Pri nas vam nudimo tudi polkna:https://www.vsi.si/sencila-strle/polkna


Rolete nas ne varujejo le pred vdori nadležnega mrčesa in žuželk v prostor, pač pa tudi pred vlomilci. Protivlomne rolete v spuščenem položaju namreč dodatno otežijo vstop skozi okno ali balkonska vrata, hkrati pa povečajo hrup ob morebitnem vlomu.

Zunanje rolete - cenik navaja informativne cene

Ali se zanimate za nakup zunanjih rolet in vas zanima, kakšna je cena zunanje rolete? Cenik za zunanja senčila navaja informativne cene, saj je končna cena izdelave zunanje rolete odvisna od vaših želja. Cenik lahko dobite v naših poslovalnicah ali ga naročite po telefonu, vas bo o tem zagotovo prepričal. Za čim bolj natančen predračun vam svetujemo, da nam posredujete čim bolj konkretne podatke. Vaše povpraševanje naj vključuje podatke o merah, vrsti rolete, posebnih željah in dodatkih, ki jih želite, da bi jih vaše zunanje rolete imele. Naš cenik pa naj vam pri tem služi zgolj kot pomoč pri izračunu okvirne cene izdelka.

Tende Strle


Zunanja senčila - zunanje žaluzije prinašajo delno zatemnitev

Medtem ko zunanje rolete zagotavljajo popolno zatemnitev prostora, pa zunanje žaluzije, npr. za balkon, omogočajo delno zatemnitev, saj lahko kljub spuščenemu stanju v prostor spustijo nekaj svetlobe. Tovrstna zunanja senčila so izdelana iz vodoravnih lamel, ki jih je mogoče zapirati in odpirati ter dvigovati in spuščati. S spreminjanjem naklonskega kota lamel lahko namreč nadzorujemo količino svetlobe, s tem pa tudi raven zasebnosti v prostoru.

Zunanje žaluzije Strle - bolj ugodno jih ne boste dobili nikjer drugje. Obiščite nas.

STOPITE V KONTAKT Z NAMI