Plise zavese Strle - ugodna cena in prvovrstna kakovost

Plise zavese, katerih cena še nikoli ni bila tako ugodna, kot je sedaj v podjetju Strle, so prvenstveno senčila. Ker pa imajo tudi dekorativno noto, jih uvrščamo v skupino izdelkov okenske dekoracije. Nežna tkanina, ki je v obliki harmonike pritrjena na notranji strani okna, združuje mehkobo zaves in praktičnost notranjih žaluzij. Plise zavese (pogled na cenik vas bo prepričal o ugodni ceni) so posebne tudi zaradi tega, ker jih lahko estetsko namestimo na okna nepravilnih oblik. S svojim nevtralnim dekorativnim izgledom so primerne tako za poslovne kot stanovanjske prostore, prav tako pa plise zavese odlično zasenčijo vaš zimski vrt.

Nudimo vam tudi ostala senčila: https://www.vsi.si/sencila-strle/ostala-sencila

Plise zavese cena Strle


V ceniku, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah, so sicer navedene le okvirne cene posamezne plise zavese, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja. Cenik vam lahko tudi posredujemo po elektronski pošti.

OGLEJTE SI ŽALUZIJE ZA OKNA

Plise zavese - cenik na voljo tudi na spletni strani

Plise zavese bi se po priljubljenosti (glede na forum) zadnja leta skoraj lahko uvrstile na zmagovalno pozicijo. Temu ne botrujeta samo ugodna cena in prvovrstna kakovost plise zavese. Plise senčila navdušujejo tudi zaradi modernega dekorativnega videza, ki hkrati nudi zaščito. Nekatera platna preprečujejo bleščanje in odbijajo toploto. Njihovo vzdrževanje je enostavno. Platna so antistatično obdelana in ne privlačijo umazanije. Plise zaveso lahko operemo v mlačni vodi. Plise zavese lahko razpiramo v smeri od spodaj navzgor. Tako dosežemo vidni stik z zunanjostjo, a ohranjamo intimo notranjosti.

Plise zavese Strle

Plise senčila zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce

S plise senčili lahko v celoti nadomestite zavese. Pliseji so na voljo v različnih izvedbah za klasična okna, strešna okna, stropna okna in zimske vrtove ter tudi za okna nepravilnih oblik. Možnosti za upravljanje so številne: vrvica, perlasta verižica, ročica na zaključni lameli, podaljšana ročica in monokomandna ročica. Običajno jih montiramo na površino stekla, lahko so prostoviseči in nadomeščajo klasično zaveso.

Vas zanima cena za plise zavese oz. senčila? Preverite naš cenik. Obiščite nas.


PREVERITE NAŠE OSTALO PONUDBO ZA VAŠ DOM