Notranje žaluzije visoke kvalitete in modernega izgleda


Notranje žaluzije so klasično in hkrati zelo praktično senčilo, ki ga uporablja veliko gospodinjstev. Služi izključno senčenju in toplotni izolaciji prostora. Notranje žaluzije izdelujemo iz vodoravno ležečih lamel, širine 25mm. Izdelujemo jih iz aluminija in jih nato prašno barvamo ter jih s tem zaščitimo in jim tako zagotavljamo dolgo življenjsko dobo. Dolžina, širina in material lamel notranjih žaluzij zagotavljajo obstoj oblike žaluzije.


Notranje žaluzije Strle so izjemno trpežne in trajne. Njihovo vzdrževanje je enostavno. Najlažje je, če jih z vlažno krpo preprosto obrišemo, tako da iz njih odstranimo prah. Žaluzije so kvalitetne in trpežne. Zaradi lastnega razvoja je cena notranjih žaluzij nizka, žaluzije pa so tako cenovno dostopne.


Notranje žaluzije so primerne tako za okna kot za vrata. Prostoru bodo dodale moderen pridih. Vidnost in svetlobo boste lahko regulirali po vaši želji. Zaščiteni pa boste tudi pred pogledi mimoidočih. Upravljanje žaluzij je izjemno lahko. Upravljate jih lahko z vrvico in palico, z reduktorjem ali samo z verižico.
Cene v ceniku notranjih žaluzij so ugodne


Cenik notranjih žaluzij lahko najdete na naši spletni strani. O cenah v ceniku notranjih žaluzij se lahko pozanimate tudi ob obisku naše poslovalnice ali pa nam pošljete povpraševanje po e-mail naslovu.

Ob nakupu notranjih žaluzij vam nudimo strokovno svetovanje. V primeru vprašanj ali morebitnih dvomov se lahko na nas obrnete po telefonu ali e-pošti. Lahko pa nas tudi obiščete v naši poslovalnici, kjer si žaluzije lahko tudi v živo ogledate in se tako prepričate o njihovi kvaliteti. Ob prihodi vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo na podlagi svoj večletnih izkušenj svetovala in vam pomagala pri izbiri idealnih žaluzij za vaš dom. Pomagali vam bodo tudi pri vprašanju kaj je bolje uporabiti - rolete ali žaluzije? Povprašate pa jih lahko tudi o ceniku notranjih žaluzij.


Navdušeni pa ne boste samo nad izbiro, ki vam je na voljo, strokovnostjo prodajalcev in kvaliteto, pač pa tudi nad cenami v ceniku notranjih žaluzij, ki so izjemno nizke. Izdelujemo tudi žaluzije po naročilu, ki bodo popolnoma prilagojene vašim oknom in vratom. Nakup se vam izplača.

zunanje žaluzijezunanje žaluzije cena