Komarniki za okna StrleCena komarnikov je odvisna od vaših želja in potreb, nam pa prepustite izdelavo zaščite pred mrčesom po meri

Cena komarnikov Strle, vas bo prepričala v izbiro trajne, uporabne in elegantne univerzalne zaščite pred vsemi vrstami nadležnih žuželk in insektov. Komarnike za okna odlikuje nizka cena, poleg tega so enostavna, a izredno funkcionalna in okolju prijazna rešitev, ki zagotavlja optimalno varovanje pred vdorom mrčesa, tudi ko imate popolnoma odprta okna.


Komarniki za okna - cena je ugodna, zaščita pa zanesljiva in okolju neškodljiva

Komarniki so zagotovo najugodnejša dolgotrajna rešitev. Vgradnja naših komarnikov za okna ima številne prednosti, cena je le ena od njih. So okolju prijazni, preprečujejo vdor cvetnega prahu v notranjost, zato so posebno primerni za alergike in še bi lahko naštevali. Ker izdelujemo visokokvalitetne, tudi unikatne, produkte iz najboljših materialov ter jih prilagajamo vašim individualnim željam in potrebam, morda marsikdo pričakuje, da to ne bodo najcenejši komarniki. A prav lastni razvoj in izdelava nam omogočata, da je cena komarnikov ter zunanjih in notranjih senčil dostopna in ugodna, kakovost pa prvovrstna.MAGNETNI KOMARNIKI STRLE


Cena komarnikov je odvisna od vaših nadstandardnih želja

V podjetju Strle d.o.o. je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu. To dosegamo s celostnim in individualnim pristopom do vseh, ki iščete nova senčila in zaščito za vaš dom. Začnemo s posvetom, upoštevajoč vaše želje in potrebe, nato pa čas posvetimo natančni izdelavi in končno tudi profesionalni montaži, ki jo izvajajo le ustrezno usposobljeni mojstri. Cena komarnikov in senčil ni vnaprej natančno določena, kadar koli pa vam lahko posredujemo informativni cenik, v katerem so zagotovo najcenejši komarniki za kvaliteto, ki jo dobite pri nas. Od vas oziroma vaših specifičnih želja po velikostih, barvah in drugih željah pa je odvisna končna cena komarnikov za okna. Komarniki za okna, njihova cena, kvaliteta in funkcionalnost vas bodo zagotovo navdušili.

Komarniki - magnetni Strle
Na voljo so različni komarniki za okna - cena pa je odvisna od načina odpiranja, dimenzij, barv

Na voljo so vam različni komarniki, med njimi fiksni, rolo, drsni, plise ali magnetni komarniki - cenik. Cena komarnikov in senčil je vedno ugodna, vi pa izberite tiste, ki bodo najbolje opravili svojo nalogo oziroma zadostili vsem vašim kriterijem. Rolo komarniki so idealna rešitev za okna, kjer pogosto potrebujemo dostop do okenske police, za vrata pa izberite sistem, ki preprečuje odpiranje ob prepihu ali vetru. Tega ponujajo magnetni komarniki. Cene preverite v naših poslovalnicah.

CENA KOMARNIKOV PO MERI - UGODNO

V ponudbi tudi:

  • rolo komarniki
  • drsni komarniki
  • plise komarniki
  • vrata komarniki
  • fiksni komarniki
  • integrirani komarniki