Komarniki - izdelava komarnikov po meri za okna in vrata vseh vrst

Izdelava komarnikov po meriLasten razvoj in izdelava komarnikov je v podjetju Strle pripomogel do tega, da so komarniki po meri sedaj na voljo po cenovno ugodni in dostopni ceni. Poleg komarnikov vam nudimo tudi notranje in zunanje žaluzije in rolete po meri, tende, screene, brisoleje, polkna in zavese.
Odločitev za izdelavo komarnikov je investicija v mirno in udobno preživljanje časa v naših bivalnih prostorih in zagotovilo za nemoten nočni počitek. Učinkovita zaščitna mreža proti mrčesu se namesti na okna in vrata bivalnih prostorov. Mreža je pletena dovolj gosto, da insekti ne morejo priti v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor. Izdelava komarnikov za balkonska vrata vključuje različne načine odpiranja oz. nameščanja komarnika, ki ustrezajo različnim načinom uporabe.

Komarniki po meri vaših želja in potreb

Glede na možnosti pritrditve na okna in vrata so na voljo krilni, nihalni, fiksni, drsni, rolo in plise komarniki po meri vaših želja in potreb. Medtem ko sta rolo in fiksni komarnik namenjena za okna, pa so krilni, nihalni, drsni ali plise komarniki bolj primerni za vrata. Pravilna montaža in uporaba komarnika bosta 100% preprečili komarjem, da bi lahko vstopili v vaš dom in povzročali težave.
Komarniki po meri so izdelani iz tanke, fine in kakovostne črne mrežice, ki je na oknu skoraj popolnoma nevidna in zato nemoteča. Profili komarnikov so narejeni iz aluminija ter so prašno barvani in zato zelo obstojni. Komarniki po meri Strle ne zastirajo svetlobe, zelo dobro pa prepuščajo zrak. Prednost komarnikov Strle je tudi v tem, da prestrezajo cvetni prah in so ustrezna zaščita oken in vrat za alergike.

Komarniki - montaža je enostavna, hitra, strokovna in cenovno ugodna

Vas zanimajo komarniki in kako poteka njihova montaža? Fiksne komarnike montiramo neposredno na okenski okvir z zunanje strani z vijakom skozi profil, z zaponko in ''Z'' nosilci, ali pa z vzmetnimi zatiči bočno skozi profil, med okensko odprtino. Na zunanjo stran okna se montirajo rolo komarniki. Montaža vodil poteka na različne načine - situaciji primerno. Kaj pa drsni in plise komarniki? Montaža drsnih komarnikov poteka normalno na zunanjo stran stenske odprtine in prekriva celotno površino. Komarnik teče po vodilih, ki so fiksirana na tla in strop. Plise komarnik se s priloženimi vijaki privijači na katerokoli odprtino (okenski okvir, stena, strop).

Izdelava komarnikov Strle je kakovostna, predvsem pa so komarniki po meri cenovno ugodni in dostopni. Zakaj nas bi obiskali in se prepričali sami. Vabljeni.