Različne vrste komarnikov: za vrata harmonika, krilni komarnik in ostali

V podjetju Strle d.o.o. izdelujemo in montiramo kakovostne komarnike in zunanja in notranja senčila. Komarniki so izredno praktičen element, ki ga namestimo na okno ali vrata. Omogoča popolno zaščito pred nadležnim mrčesom in insekti, zaradi svoje kakovostne izdelave pa omogoča popolnoma učinkovito zračenje prostora. Komarnike izdelujemo po meri, zato se bodo popolnoma prilegali vašemu pvc, alu ali lesenemu oknu in vratom. Izdelujemo različne vrste komarnikov, med drugim tudi komarnik za vrata harmonika, krilne komarnike, rolo komarnike, komarnike za strešna okna, fiksne komarnike, drsne komarnike itd. Naši komarniki za vrata harmonika in ostali komarniki so skoraj neopazni, saj so narejeni iz tanke in kakovostne mrežice, ki omogoča primerno zaščito in zračenje. Za vse informacije o komarnikih harmonika, drsnih in ostalih komarnikih smo vam na voljo preko telefona, lahko pa nas obiščete in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri primernega komarnika za vaša balkonska, vhodna ali harmonika vrata.

komarnik vrata

KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA

Izdelava in vgradnja komarnikov za vrata harmonika in ostalih komarnikov


Ne glede na to, kakšna okna in vrata imate, pvc ali alu, našli bomo rešitev za popolno zaščito vaših prostorov s komarniki. Komarnik za vrata harmonika vam vgradimo na vrata v primeru, ko ni prostora za rolo ali krilni komarnik. Prav tako pa je smiselno namestiti harmonika komarnik, če imate vrata večjih dimenzij. Če pri montaži zunanjih senčil niste razmišljali o komarnikih, vam lahko komarnike vgradimo tudi na že obstoječe zunanja senčil, na primer na roleto, žaluzije ali polkna. Priporočamo pa tudi fiksne komarnike, če pri zunanjih senčilih nimamo dovolj vgradnega prostora. Izbirate lahko med fiksnim pvc komarnikom, fiksnim potopnim komarnikom in drugimi. Vse informacije lahko najdete na naši spletni strani ali pa nas obiščete v naših poslovnih prostorih.

komarnik za balkonska vrata

Krilni komarnik za balkonska ali vhodna vrata


Poleg komarnikov za vrata harmonika, fiksnih in drsnih komarnikov lahko pri nas dobite tudi krilni komarnik, ki je idealna rešitev za balkonska ali vhodna vrata. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli komarnik, ki vam bo nudil zanesljivo zaščito. Z veseljem bomo za vas izdelali tudi komarnik za vrata harmonika po vaši meri.