Komarnik za vrata - najboljša zaščita pred nadležnimi insekti

Komarnik za vrata nudi univerzalno zaščito pred vsemi vrstami nadležnih insektov. Učinkovita zaščitna mreža proti mrčesu se namesti na okna in vrata bivalnih prostorov. Mreža je pletena dovolj gosto, da insekti ne morejo priti v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor.

komarnik za vrata Strle


Komarnik za vrata lahko namestimo tako v stanovanjske in poslovne objekte kot tudi v javne prostore. Komarnik za vrata izbiramo glede na potrebo in vrsto vgradnje. Tako ločimo krilni, nihalni, drsni in plise komarnik za vrata.

V ponudbi imamo tudi senčila:https://www.vsi.si/sencila-strle/sencila-strle


Različni komarniki za balkonska vrata

Komarniki za balkonska vrata se med seboj razlikujejo po načinu pritrditve, sistemih odpiranja in vrstah mrežice. Krilni komarnik za balkonska vrata je lahko enokrilni ali dvokrilni, s sredinsko ojačano prečko pa je upravljanje z njim enostavno in lahkotno. Nihalni komarniki so izvedba krilnih komarnikov, ki omogočajo večji kot premikanja, in sicer 240°. Tako lahko komarnik za vrata brez težav odprete tudi kadar imate zasedeni obe roki, zapre pa se samodejno. Poseben magnetni sistem pa poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru.
Drsni komarniki za balkonska vrata so namenjeni panoramskim stenam oziroma za širše prehodne odprtine. Odločite se lahko za enojno ali dvojno izvedbo, pri čemer drsni komarnik teče po vodilih, nameščenih na dnu in vrhu okenske odprtine, možna pa je tudi trojna izvedba npr. za harmonika vrata.


Plise komarniki Strle pomeri vaših želja

Plise komarnike Strle običajno nameščamo v domove, kjer je potrebno zelo racionalno izkoristiti vsak centimeter prostora. Tako jih nameščamo na balkonska vrata stanovanj in hiš, kjer ni prostora za komarnik za vrata, ali pa na odprtine, ki so nepravilnih oblik. Plise komarniki za balkonska vrata se lahko namestijo horizontalno ali vertikalno na vrata.

Želite miren spanec brez nadležnih komarjev? S kakovostnimi in zanesljivimi komarniki za okna in balkonska vrata po meri Strle je to mogoče. Cenik vas bo prepričal o naših ugodnih cenah. Obiščite nas!

Komarniki po meri Strle