Komarnik za strešno okno bo poskrbel za miren spanec


Komarnik za strešno okno predstavlja najučinkovitejšo zaščito pred vdorom nezaželenim insektom, kot so komarji, ki nam s svojim nadležnim zvokom in pikanjem pogosto kratijo spanec. Mreža je pletena dovolj gosto, da insekti ne morejo priti v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor.
Da bi našli pravi komarnik za strešno okno, vam v podjetju Strle ponujamo številne različne izvedbe. Izdelava komarnikov Strle je kakovostna, predvsem pa so komarniki po meri cenovno ugodni in dostopni.

V NAŠI PONUDBI TUDI ŽALUZIJE


Fiksni ali rolo komarnik za strešno okno?


Rolo komarnik predstalja odlično rešitev za strešno okno. Namestimo ga lahko na okna, pri katerih potrebujemo dostop do zunanjih polic, kadar imamo tam na primer rože. Če dostopa do zunanjih polic ne potrebujete, se lahko odločite za fiksni komarnik za strešno okno. Rolo komarniki so lahko vgrajeni kar v roletno omarico - rolete s komarniki, lahko pa jih namestimo samostojno.
Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah so najbolj primerni drsni komarniki za balkonska vrata katerih cena je v podjetju Strle zelo ugodna.

komarniki za balkonska vrata cenakomarnik za strešno okno


Komarniki za balkonska vrata - ugodna cena za vrhunsko kakovost


Komarniki za balkonska vrata (ugodna cena je le ena od prednosti) se med seboj razlikujejo po načinu pritrditve, sistemih odpiranja in vrstah mrežice. Tako poznamo krilni, nihalni, fiksni, drsni, rolo in plise komarnik. Medtem ko sta rolo in fiksni komarnik namenjena za okna, pa so krilni, nihalni, drsni ali plise komarniki bolj primerni za namestitev na vrata.


Drsni komarniki za balkonska vrata (cena navedena v ceniku) so namenjeni panoramskim stenam oziroma za širše prehodne odprtine. Odločite se lahko za enojno ali dvojno izvedbo, pri čemer drsni komarnik teče po vodilih, nameščenih na dnu in vrhu okenske odprtine, možna pa je tudi trojna izvedba npr. za harmonika vrata.

Želite miren spanec brez nadležnih komarjev? Potem je komarnik za strešno okno Strle prava izbira. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.strle.net/vrata-komarniki