Rolo komarnik za okna in vrata vašega doma


rolo komarnik za oknaRolo komarniki, ki so montirani na vaša okna ali vrata so najboljša rešitev proti insektom. Naši rolo komarniki so tudi v veliko pomoč ljudem, ki imajo alergijo na cvetni prah, ker ga kvalitetna mrežica zadrži. Rolo komarniki za okna in vrata so sestavljeni iz okvirja, mreže in omarice. Visoko kakovostni okvirji so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani. Mreža naših rolo komarnikov za okna in vrata je tanka in kakovostna, je črne barve in zato skoraj nevidna. Omarica v kateri je mrežica navita, je nameščena na zunanjem zgornjem robu okna ali vrat. Omarica in stranska vodila ohranjajo mrežo na oknih in vratih ves čas napeto. Komarniki za okna in vrata imajo v vodilih tudi posebno ščetko, ki preprečuje, da bi mrežica zdrsnila iz vodil.


Rolo komarnik za vse vrste vrat po ugodnih cenah


Rolo komarniki za vrata so večjih dimenzij, še vedno pa so zaradi enostavnega rokovanja zelo praktični. Rolo komarnik po meri za vrata se s potegom mrežice namesti v končno pozicijo s klik sistemom. Primerni so za montažo na vse vrste vrat. Najpogosteje se pa rolo komarniki uporabljajo za balkonska vrata. Rolo komarniki so primerni za vrata, ker se tako enostavno in hitro pospravijo, ko želite prost prehod.

PREVERITE TUDI FIKSNE KOMARNIKE


Rolo komarnik je rešitev za brezskrbno zračenje prostorov


Rolo komarnikMontaža rolo komarnika na okno ali vrata je preprosta in hitra. Nudimo vam svetovanje glede prave izbire komarnikov za vaš dom. Naši strokovnjaki bodo izmerili okna in vrata na katerih želite imeti komarnike in za vas jih bomo izdelali po meri. Tudi montaža je naše delo, ki je opravljeno strokovno in hitro. Rolo komarniki za okna in vrata so v današnjem času nepogrešljiva komponenta vašega doma, če želite brezskrbno zračiti prostore. Rolo komarniki so primerni za vgradnjo praktično vsepovsod. Vgrajujemo jih v stanovanja, v poslovne prostore, v javne prostore. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.strle.net/izvedbe-komarnikov.