Plise komarnikPlise komarniki so zdravju neškodljiva oblika zaščite pred insekti


Plise komarniki na magnetno zapiranje so zdravju in naravi zelo prijazna oblika zaščite pred insekti. Profili naših plise komarnikov na magnete so iz ekstrudiranega aluminija zato so zelo trpežni in obstojni. Okvirji so prašno barvani, možno je tudi barvanje po RAL barvni lestvici. Kotni spoji okvirja plise pvc komarnika na magnetno zapiranje so mehansko spojeni, zato je okvir trdnejši. Plise komarniki na magnete za okna in vrata se najpogosteje vgrajujejo v primerih, ko za vgradnjo druge vrste komarnikov ni dovolj potrebnega vgradnega prostora. Plise komarniki na magnetno zapiranje se lahko montirajo na pvc, aluminijasta ali lesena okna in vrata z različnimi načini pritrjevanja.


Plise komarniki imajo magnetni sistem zapiranja, ki je zelo zanesljiv


Plise komarniki za balkonska vrata imajo poseben magnetni sistem zapiranja. Magnetni sistem preprečuje, da bi se plise komarnik ob prepihu odprl. Plise komarniki na magnete se odpirajo in zapirajo na drsni sistem v vertikalni ali horizontalni smeri. Običajo se vertikalno odpirajo in zapirajo plise komarniki na oknih, za vrata se pa uporablja horizontalno odpiranje in zapiranje. Plise komarniki na magnetno zapiranje so lahko enodelni ali več delni. Možnen je sistem zapiranja v levo ali v desno stran. Pri več delnih, pa se deli plise komarnikov zapirajo na sredini z magnetnim sistemom. Plise komarniki na magnete so najprimernejša izbira za odprtine nepravilnih oblik.

PREVERITE TUDI KOMARNIKE ZA STREŠNO OKNO


Montaža plise komarnikov je možna v okvir oken in vrat ali v steno


Montaža plise komarnikov na magnete je enostavna in hitra. Montirajo se tako, da se z vijaki pritrdijo v okvir oken ali vrat, lahko pa se pritrdijo tudi v steno ali v strop. Plise komarniki na magnete skrbijo za to, da v prostor ne zaidejo razni insekti. Prostor pa varujejo tudi pred cvetnim prahom kar je v veliko pomoč alergikom. Kot dodatna zaščita pred insekti so v celoten okvir nameščene posebne ščetke. Ščetke skrbijo tudi za to, da se mreža ne sname iz vodil. Več na naši spletni srani: http://www.strle.net/plise-zavese.

komarnik na magnete