Izdelava komarnikov po naročilu

Izdelava komarnikov je naše poslanstvo, ki opravljamo z največjo strokovnostjo in veseljem. Strle je podjetje z družinsko tradicijo in več desetletnimi izkušnjami, kar občuti prav vsaka naša stranka. Komarnike razvijamo in izdelujemo sami, tako da so unikati. Na ta način prav tako zagotavljamo ugodne cene za naše naročnike. Ponujamo komarnike za vrata (komarnik magnet) in komarnike za okna (tudi komarnike za strešna okna), na voljo so tako integrirani kot fiksni komarniki.

Strle komarniki so izdelani iz izjemno kvalitetne, a fine črne mrežice, ki je tako tanka, da ne moti. Komarniki za okna ne zastirajo svetlobe in odlično prepuščajo zrak. Poleg insektov vas branijo tudi pred cvetnim prahom, zato so odlični za alergike.


Izdelava komarnikov za vse potrebe

Vsak dom je specifičen, a prav vsak potrebuje komarnike. Z njimi se zavarujemo pred vdorom nadležnih in nevarnih insektov vseh vrst. Komarniki so najučinkovitejša, zdrava in cenovno ugodna zaščita, ter zato nepogrešljivi. V naši ponudbi so rolo komarniki, drsni komarniki, plise komarniki, komarniki za na vrata in fiksni komarniki. Naša lastna izdelava komarnikov vam zagotavlja le najboljšo kvaliteto v kombinaciji z izjemno ugodno ceno.

komarnik za strešno oknoizdelava komarnikov

Vsakega projekta se lotimo po najboljših močeh in najdemo rešitve za vse izzive. Veliko ljudi skrbi, kako si bodo uredili komarnik za strešno okno, a to z nami ni težava. Komarnik za strešno okno vam po meri naredimo in namontiramo. Vse to hitro in enostavno, brez stresa. Naši strokovnjaki vam bodo izdelali in namestili komarnik za strešno okno, ki vam bo služil leta in leta. Več o komarnikih:http://www.strle.net/komarniki

Za vhodna ali balkonska vrata

Odlikuje nas vrhunska izdelava komarnikov za vrata. Nameščamo jih na vhodna vrata ali balkonska vrata, tako da jih namestimo za okvir obstoječih vrat. Če to ne gre, se jih lahko namesti tudi na vodila rolete, in sicer z navadnim ali pa vzmetnim pantom. Prednost slednjega je v tem, da omogoča samodejno zapiranje vrat komarnika. Vrata komarniki imajo poseben magnetni sistem (komarnik magnet), zato se ob prepihu ne bodo odprla, poleg tega pa imajo še posebno ščetko, ki vrata dodatno zatesni z vrati komarnika in zares prepreči vhod insektom. Najboljši material - ekstrudirani aluminij - je prav tako prednost naše izdelave. Komarniki so iz izredno kakovostne, a tanke in fine črne mrežice.

PREVERITE TUDI NAŠE ROLETE

Kvaliteta, učinkovitost in osebni pristop so naše vrline, ki naredijo razliko. Če torej potrebujete vratni komarnik, komarnik za strešno okno ali kakršne koli posebne komarnike - zaupajte izdelavo komarnikov nam in nikakor vas ne bomo razočarali.

V ponudbi tudi:

  • rolo komarniki
  • drsni komarniki
  • plise komarniki
  • vrata komarniki
  • fiksni komarniki
  • integrirani komarniki