Okenski komarniki Strle, fiksni komarniki, rolo komarniki za okna in vrata


komarniki za oknaOkenski komarniki podjetja Strle in komarniki za vrata so izvrstna rešitev proti nadležnemu mrčesu poleti, hkrati pa uspešno prezračite prostore. Na voljo so rolo ali fiksni komarniki (tudi za strešna okna!), ki vam nudijo zaščito brez nepotrebnih kemikalij, ki bi jih morali mazati na kožo ali vdihavati. Komarniki za okna in vrata so narejeni iz posebne UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni, ki je tkana zelo gosto in odlično ščiti tudi pred zelo majhnim mrčesom. Okenski komarniki oz. komarniki za vrata so primerni za vgraditev v omarico notranje ali zunanje rolete, rolete in komarniki pa tečejo v svojih ločenih utorih.

VEČ O FIKSNIH KOMARNIKIH TUKAJ!

Okenski rolo komarniki in rolo komarniki za vrata - vrste in njihova namestitevOkenski in vratni rolo komarniki Strle so na voljo v več vrstah:

  • Okenski komarniki - rolo klasik (komarniki se po specialnih vodilih navijajo s pomočjo ščetk, ki omogočajo nemoteno drsenje. Ti rolo komarniki se lahko namestijo na zunanji ali notranji zid ali okenski okvir, zato so zelo primerni kot komarniki za strešna okna.)
  • Okenski komarniki - rolo keten (ti rolo komarniki se odvijajo s pomočjo verižice. Vgrajeno imajo vzmet za dvigovanje, dodatna prednost pa je tudi vedno napeta mreža. Ker pa niso vpeti v vodila, niso primerni kot komarniki za strešna okna.)
  • Komarniki - rolo vertikal (posebej priporočljivi kot komarniki za vrata. Primerni so za široka odpiranja.)
  • Komarniki - rolo dvojni vertikal (ta rolo je primeren za posebej široka odpiranja. Komarnik vsebuje podobne lastnosti kot vertikal rolo komarnik.)

Ne spreglejte tudi naše ponudbe rolet z integriranimi komarniki, žaluzij z integriranimi komarniki in aluminijastih polken z integriranimi komarniki!


fiksni komarniki za okna


Fiksni okenski komarniki Strle in njihova namestitev


Fiksni okenski komarniki so pritrjeni na okvir oken in se jih ne premika. Ti okenski komarniki imajo najenostavnejšo izvedbo med vsemi komarniki, pritrdi pa se jih lahko različno. Primerni so tudi kot komarniki za strešna okna.