Komarniki Strle- fiksni, drsni, rolo in vratni komarniki

Fiksni komarniki, drsni, integrirani ali rolo komarniki so izredno praktična in tudi ekološka zaščita vašega doma pred nadležnim mrčesom. Prezračevanje prostorov v toplih mesecih bo sedaj brez skrbi pred komarji in drugimi žuželkami. Zaradi prilagodljive izdelave, enostavne namestitve in vsestranske uporabnosti, bodo komarniki odlično ščitili vaš dom pred nadležnimi žuželkami.

Učinkovita zaščita pred komarji, muhami in drugim mrčesom

Fiksni, rolo ali drsni komarniki so trajna in učinkovita zaščita pred komarji, muhami, pajki in drugo nadlego. So univerzalna rešitev za vaš dom. Brezplačna izmera in prilagoditev vašim željam. Na voljo so:

  • fiksni komarniki
  • drsni komarniki
  • rolo komarniki
  • integrirani komarniki
  • vratni komarniki


Nudimo tudi komarnike za balkonska vrata! Več si preberite tukaj: https://www.vsi.si/sencila-strle/komarniki-za-balkonska-vrata


Komarniki za okna in vrata - naj mrčes ostane zunaj


Fiksni komarnik sestavljata okvir in zaščitna mreža proti mrčesu. Mreža iz posebnega materiala omogoča učinkovito zaščito proti komarjem in drugim insektom. So skoraj neopazni, zato ne kazijo izgleda vaših oken. Komarniki za okna in vratni komarniki so univerzalna rešitev za prezračevanje prostorov brez skrbi pred insekti.

Fiksni komarniki za okna - ko želite trajno zaščito


Fiksni komarniki se namestijo na okenski okvir, okvir komarnika je na voljo v različnih barvah po RAL lestvici. Fiksna konstrukcija omogoča, da komarnik po želji tudi snamete, npr. pozimi, ko je manj svetlobe, saj gosta mreža proti mrčesu deluje tudi kot senčilo z rahlim senčenjem. Spomladi pa se fiksni komarniki lahko ponovno namestijo na okvir vašega pvc okna ali alu okna. Fiksni komarniki so univerzalna rešitev za različne profile in oblike oken.

Drsni komarniki - v obdobjih z manj svetlobe jih ni potrebno sneti


Drsni komarniki so zelo praktična izvedba komarnikov. Zaradi konstrukcije na vodilih, ki omogočajo drsni premik, jih pozimi ni potrebno snemati. Drsni komarnik v času, ko ga ne uporabljate, preprosto odstrete levo ali desno.


Rolo komarniki - praktično dvigovanje ali spuščanje glede na vaše potrebe


komarniki za oknaKomarnik rolo se uporablja na enak način kot običajno rolo senčilo. Rolo komarniki se zaradi kakovostnega mehanizma enostavno spuščajo in dvigajo. Ko zračite in želite zaščito proti mrčesu, rolo komarnik enostavno spustite. Ko pa ga ne potrebujete več, ga enostavno dvignete. Ob dviganju se rolo komarniki navijejo v ohišje, kjer ostanejo skriti pred pogledi in zaščiteni pred zunanjimi vplivi, kot sta umazanija in prah. Rolo komarniki so rešitev za skoraj vsako okno. Rolo komarniki so lahko samostojni ali integrirani v roletni omarici. Deluje neodvisno od roletnega plašča, lahko je montiran pred ali zadaj za roletnimi lamelami.


VEČ O IZDELAVI KOMARNIKOV TUKAJ!Vratni komarniki - s podbojem ali brez


integrirani komarnikiVratni komarnik obstaja v dveh izvedbah, s podbojem in brez njega. Podboj vratnega komarnika namestite na vratni okvir. Vratni komarniki na tečajih (pantih) se enostavno odpirajo in zapirajo. Kadar je izvedba vratnega komarnika brez podboja, potem za odlično prileganje krila komarnika na podboj vrat poskrbi poseben trak. Nudimo tudi rolete z integriranimi komarniki, žaluzije z integriranimi komarniki in aluminijasta polkna s integriranimi komarniki! Obiščite našo spletno stran www.strle.net in se prepričajte o široki ponudbi!