Fiksni komarnik za okna


Fiksni komarni že umeščen v senčila


Fiksni komarnik je idealen za tiste, ki pri zunanjih senčilih nimajo dovolj vgradnega prostora. V podjetju Strle uspešno rešujemo vse izzive in v vaš dom prinašamo mir z zaščito pred komarji in drugimi insekti. Naši fiksni komarniki so neopazni, saj se popolnoma zlijejo z oknom. . Komarnike za okna, komarnike za krilna vrata, komarnike za balkonska vrata po ugodni ceni, hitro in enostavno uredimo za vas.

Fiksni komarnik namontiramo brez težav

Komarniki so danes nepogrešljivi, če o njih niste razmišljali že pri nakupu oken, pa se vse da vgraditi naknadno. Naši fiksni komarniki so primerni za različna okna in vrata vašega doma. Montaža je hitra, čista in preprosta, ter ne potrebuje vrtanja. Pri PVC ali ALU oknih komarnike namestimo s pomočjo inox naslonskih kotnikov, pri lesenih oknih pa to uredimo s čepki. Fiksni komarniki so Izdelani so iz izjemno kvalitetne, a fine črne mrežice, ki je tako tanka, da ne moti. Komarniki za okna ne zastirajo svetlobe in odlično prepuščajo zrak. Kljub temu, da so fiksi, jih lahko pozimi brez težav odstranimo. Več o komarnikih:http://www.strle.net/izvedbe-komarnikov

PREVERITE TUDI UGODNE CENE ZUNANJIH SENČIL

Dodana vrednost naše ponudbe

Velika prednost naših komarnikov je v tem, da zadržujejo tudi cvetni prah in so tako odlični za alergike. Profili komarnikov so narejeni iz ekstrudiranega aluminija. Barvani so prašno in zato zelo obstojni. Večjo obstojnost jim zagotavljajo še mehansko spojeni kotni spoji okvirja.

fiksni komarnikkomarniki za balkonska vrata cena

Komarniki za okna in vrata s tradicijo

V podjetju Strle sami razvijamo produkte in zato dosegamo najboljšo kakovost v kombinaciji z najbolj ugodno ceno, kar lahko potrdijo naše številne zadovoljne stranke. Smo družinsko podjetje z več desetletno tradicijo. Naj pomagamo urediti tudi vaš dom. Fiksni komarniki za okna, komarniki za krilna vrata, komarniki za balkonska vrata, cena, ki prepriča in najvišja ustrežljivost zaposlenih čakajo na vas.