Balkonske in druge tende ter senčila

Senčila Bled je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je s sedanjim imenom začelo delovati leta 1990. Je eno od vodilnih podjetij v Sloveniji, ki proizvaja tende in senčila za okna (rolete in roloji za okna, notranje rolete). Naše podjetje je znano predvsem po kakovosti svojih izdelkov in zagotavljamo vam, da bo tako kot izdelava tudi montaža tende ali senčila hitra in kakovostna. Nenehno si prizadevamo, da sledimo sodobnim trendom in inovacijam, zato so naše tende in senčila za okna moderna in v koraku s časom. Vseskozi stremimo k temu, da so zadovoljni ne le naši kupci (kar je seveda na prvem mestu), temveč tudi naši zaposleni.


Senčila in tendeSenčila in tende - montaža tende

Pri izbiri senčila ali tende je seveda najpomembnejše to, da izberete tendo, ki je najprimernejša prav za vaše razmere. Montaža tende, ki jo opravijo naši izkušeni monterji, je odvisna od tega, kakšno senčilo oziroma tendo ste si izbrali. Na voljo so klasična senčila/tende s škarjastimi rokami, kasetne tende in tende s teleskopskimi rokami, ki so lahko široke tudi do 18 metrov, razprejo pa se lahko do 5 metrov. Nekatera senčila oziroma tende lahko odpirate ročno, druge imajo v ta namen elektropogon. Tako kot za vsi naši izdelki (okenska senčila - notranje in zunanje rolete, žaluzije, roloji, panelne in lamelne zavese, komarniki itd.), tudi tende in njihovo montaža, izhajajo iz naše težnje k ohranjanju kakovosti in zadovoljstva naših strank.

Senčila in rolete za okna

V naši pestri ponudbi so tudi senčila za okna. Rolete so med njimi precej priljubljene, saj je njihova funkcija poleg tega, da zastirajo svetlobo (tako kot druga senčila in tende), ščitijo tudi pred vremenskimi nevšečnostmi. Pozimi so notranje in zunanje rolete odlična zaščita pred uhajanjem toplote, poleti ščitijo stanovanje pred soncem in vročino. Poleg tega so rolete za okna odlična zaščita pred vlomilci, saj jim bodo občutno otežile delo, hkrati pa vaš dom tudi zvočno izolirajo. Vsa naša senčila - tende, rolete in druga senčila za okna - so na voljo v različnih barvnih odtenkih, zato se ne le koristen ampak tudi estetski dodatek k vašemu domu.

Senčila Bled | Senčila tende, senčila za okna, montaža tende, rolete za okna, notranje rolete - povezave do naše spletne strani: