Pošlji povpraševanje

Tende - markize: kasetne in balkonske | Zunanja senčila po meri

Podjetje Rolete Kosec svojim kupcem nudi kakovostne tende - markize enega vodilnih evropskih proizvajalcev. Na voljo je širok izbor raznovrstnih modelov - od enostavnih, zložljivih do večjih dekorativnih sistemov za zaščito proti soncu. Markize različnih oblik in barv bodo poskrbele, da bo vaše bivanje v senci prijetno. Konstrukcija tend je močna in izdelana iz visokokakovostnih materialov. Tende, ki vam jih ponujamo v podjetju Rolete Kosec, so primerne za senčenje balkonov, teras, izložbenih oken, gostinskih lokalov in vhodov. Upravljanje z njimi je enostavno in je mogoče na štiri načine: ročno, na monokomando, na motorni pogon in na stikalo. Tenda pri zapiranju ne zavzame veliko prostora - spravljena je v omarico in je tako tudi zaščitena pred vremenskimi vplivi. Ne glede na vaše zahteve vas bodo naše tende navdušile, saj vam vsa zunanja senčila izdelamo tudi po meri. Vaša senčila bodo tako izdelana po vaših željah in potrebah. Če želite, vam na tendo lahko natisnemo tudi vaš logotip, sicer pa lahko izbirate med 50 različnimi barvnimi vzorci.

Tende markize po meri Kosec

Zunanja senčila - kasetne in balkonske markize

Klasične markize so najbolj razširjene tende. Prednost takšnega zunanjega senčila je v enostavnem odpiranju in zapiranju platnene strehe. Polkasetne tende imajo v primerjavi s klasičnimi dodatno tovarniško izdelano ohišje oziroma kaseto, v katero se zloži platno. Platno je tako zaščiteno pred slabim vremenom. Kasetne tende pa imajo takšno ohišje, ki poleg platna skrije tudi mehanizem markize. Ker sta zaščitena tako platno kot mehanizem tende in ker so estetsko lepše, predstavljajo kasetne tende vrh ponudb zunanjih senčil. Poznamo tudi balkonske markize, ki so primerne tudi za zimske vrtove. Balkonske ali vertikalne tende so cenejša različica zunanjih senčil. Montiramo jih lahko na strop ali na zid, spodnji profil pa se pritrdi na balkonsko ograjo ali zid.


Tende - markize so zanimiv in praktičen dodatek, pod katerim boste uživali tako vi kot vaši gostje. Naj vam naša zunanja senčila nudijo užitek bivanja v senci. Oglejte si našo bogato ponudbo, v kateri boste našli tudi kakovostne rolete, komarnike, žaluzije, zavese in veliko drugih izdelkov namenjenih senčenju. Vabljeni na našo spletno stran!

Markize in tende za balkon Kosec