PVC oz. plastične in aluminijaste rolete - kakovost in široka paleta barva na enem mestu

PVC rolete - plastične rolete v različnih barvah


Za rolete so na voljo številni materiali, najpogosteje pa se uporabljata PVC in aluminij. PVC rolete se najpogosteje vgrajujejo na stanovanjske objekte, alu rolete pa so pogostejša izbira lastnikov poslovnih objektov. Čeprav so pri nas na voljo tudi notranje in zunanje žaluzije in druga senčila (kot so tende, lamelne zavese in roloji), ostajajo rolete zelo popularne zaradi svojih številnih odlik. Plastične in alu rolete nudijo skoraj popolno zatemnitev prostorov, česar s klasičnimi žaluzijami ali s plise senčilom ne moremo nikoli doseči.

Aluminijaste rolete - rolete iz kakovostnega aluminija


Alu rolete so na voljo v številnih barvah. Tako niso le funkcionalne, temveč tudi estetsko dopolnijo videz objekta. Ker imajo roletni plašč opremljen z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, varujejo pred vlomilci, zaradi polnjenja s poliuretansko peno pa nudijo tudi toplotno in zvočno izolacijo. Poleg rolet so vedno priloženi oziroma montirani tudi kakovostni avtomati za rolete, ki omogočajo gladko in tiho dvigovanje in spuščanje rolet.

Avtomat za rolete


Ne glede na to, ali se odločite za alu rolete ali pvc rolete, jih je treba upravljati, pri čemer je pomemben kakovosten avtomat za rolete. Ročni avtomati za rolete so še vedno najpogostejši, seveda pa avtomat za rolete z monokomando ni edina možnost upravljanja. Na voljo je tudi upravljanje z elektromotorjem s stikalom ali z daljinskim upravljavcem.

Avtomat za rolete ne vključuje upravljanja s komarnikom, ki je prav tako na voljo kot integracija v rolo omarici skupaj z roleto in omogoča ločeno upravljanje.

Na voljo so različne možnosti izbire: polkrožne ali oglate omarice, vodila, različne barve in avtomati za rolete v komplementarni barvi. Vse izbire za senčila so vaše, možnosti pa je vsekakor dovolj, da se lahko informirano in kakovostno odločite ter izberete senčila po vašem okusu in videzu vašega objekta.

Zgoraj desno so navedeni naši podatki - pokličite nas ali pa nas s klikom na zeleni gumb povprašajte za dodatne informacije!