Vrhunske rolete - cenik za zunanje in notranje rolete

V roletarstvu Medle smo svojo dejavnost posvetili izdelavi rolet, žaluzij in drugih senčil po meri, na voljo pa je tudi stavbno pohištvo, vključno z garažnimi vrati. Ves čas skušamo svojim strankam ponuditi razmerje med ceno in kakovostjo, s čimer zagotavljamo kvalitetne rolete. Cenik izdelkov lahko dobite v naših poslovalnicah ali pa ga naročite po telefonu. Pri tem je pomembno predvsem, da je natančen izračun mogoč le, če nam posredujete konkretne podatke. Pošljite nam povpraševanje z vsemi podatki (mere, vrsta izdelka, posebne želje, dodatki ...) in poslali vam bomo predračun za vaše rolete. Cenik naj vam služi le za okvirno predstavo o ceni izdelka.

Zunanje rolete

Protivlomne rolete - cenik je odvisen od izbranih dodatkov

Poleg osnovne funkcije senčenja imajo senčila tudi varovalno funkcijo. Ne verjamete - oglejte si naše protivlomne rolete (cenik oziroma izračun vam izdelamo za konkretno ponudbo). Vse naše zunanje in notranje rolete so opremljene z varnostnimi vzmetmi, ki preprečujejo oziroma otežujejo dviganje rolete z zunanje strani. Tako preprečimo, da bi nezaželeni gost dvignil roleto in vlomil skozi okno. Dodatna protivlomna zaščita so lahko zapirala oziroma zapahi v zaključni letvi, ki jih ročno premaknemo. Takšno zapiralo ni primerno za rolete na elektromotor. Za slednje so primerne protivlomne vzmeti, ki ji lahno namestimo tudi na rolete z monokomando. Za varen dom ali poslovni prostor lahko poskrbijo tudi kakovostne rolete. Cenik je odvisen od posameznega izdelka.

Pogon za rolete - cenik za ročno in električno upravljanje

Včasih so bile na voljo predvsem težke notranje in zunanje rolete (cenik je bil precej enoten), ki smo jih z nekaj napora ročno dvigali in spuščali. Danes je paleta možnosti tako rekoč neskončna, saj je poleg različnih barv in materialov na voljo tudi električno krmiljenje. Še vedno lahko senčila upravljate ročno s pomočjo samonavijalnika ali komandne palice, lahko pa se odločite za elektropogon. Ta je na voljo prek stikala ali daljinskega upravljalnika, na voljo pa so tudi sistemi s senzorji za temperaturo, veter ali dež ter časovna nastavitev spuščanja ali dviganja senčil - odvisno od tega, koliko udobja si želite pri spuščanju in dviganju rolete. Cenik je seveda odvisen od posameznega sistema, v vsakem primeru pa vam zagotavljamo maksimalno kakovost in ugodno ceno.

Medle | Rolete cenik, zunanje rolete, notranje rolete - povezave do naše spletne strani: