Okna PVC in PVC vhodna vrata: kakovostna izdelava in montaža oken in vrat

Okna PVC sodijo med najbolj kakovostna okna na trgu, ki zagotavljajo udobno in prijetno bivalno okolje, poleg tega pa sledijo tudi sodobnim trendom energetske varčnosti. V primerjavi z ostalimi okni so okna PVC energijsko najbolj varčna, saj imajo odlične izolativne lastnosti. Okna so enostavna za vzdrževanje, saj jih po potrebi le očistimo. Zaradi svojih odličnih toplotno in zvočno izolacijskih lastnosti so PVC okna vse bolj pogosta izbira mnogih, ki od okna pričakujejo več kot zgolj okno. PVC okna in vrata predstavljajo odlično izbiro za novogradnje pa tudi za sanacijo starejših objektov, kjer želite ustvariti prijetno bivalno klimo. Montaža PVC oken je hitra in enostavna, prav tako montaža vhodnih PVC vrat. Če tudi sami razmišljate o zamenjavi oken in vrat, je mogoče čas, da date priložnost sodobnim in kvalitetnim PVC oknom. 

montaža kvalitetnih PVC okenŠiroka izbira kakovistnih PVC vrat


Izdelava PVC oken in vrat

Poleg rolet, žALUzij, komarnikov (rolo, fiksni, integrirani, drsni, plisirani, vratni), brisolejev, garažnih vrat in dekorativnih senčil vam v podjetju Roletarstvo Medle d. o. o. ponujamo tudi stavbno pohištvo (PVC in ALU) in garažna vrata. Okna in vrata izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA. Podatki kažejo, da je VEKA eden največjih svetovnih proizvajalcev PVC profilov, čeprav njihovi izdelki sodijo v višji kakovostni, pa tudi višji cenovni razred. Okna in vrata PVC so izdelana iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato so odlična izbira tudi z vidika ekološke osveščenosti. Izdelava PVC oken je pri nas natančna in strokovna, v samo ponudbo pa je vključena tudi montaža PVC oken. Vhodna PVC vrata in okna PVC imajo tudi odlične izolativne lastnosti oziroma omogočajo odlično toploto izolacijo, zato lahko z njimi tudi privarčujemo z energijo.

Prednosti naših PVC oken in vrat

Če razmišljate o zamenjavi vaših starih oken z novimi, naj vam predstavimo nekaj prednosti naših oken in vrat PVC. Okna in vrata izdelujemo in montiramo strogo po standardih in navodilih proizvajalca profilov VEKA. Vsa okna so atestirana s certifikatom o zrakoprepustnosti in vodoprepustnosti po slovenskem standardu SIST 1018 (kategorija C). Velika prednost naših oken je tudi v tem, da izdelavo oken prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji senčil. Proizvodnja se odvija po standardu kakovosti ISO 9001:2000. Če se odločite za nakup in montažo PVC oken pri nas, vam ponujamo kompleten servis.


Ponudba PVC oken in vrat

V naš prodajni program smo uvrstili dva modela PVC oken, in sicer Swingline in Softline 82 MD. Model okna PVC Swingline ima sledeč sistem profilov: pet komorni profil z vgradno globino 70 mm, debelina stene 3 mm po RAL kakovostnih normativih, izrazite in popolnoma zaobljene linije, jeklene armature za ojačanje po VEKA normativih. Na voljo imate navadna okna PVC, okna s toplotno in zvočno izolacijo ter varnostna okna. Izberete pa lahko tudi drsne elemente, ponudba zajema tudi vrata za balkone, terase in vrata. Okna so opremljena z naprednim sistemom tesnjenja, in sicer tesnjenje na krilu in okovju. Standardno steklo okna je debeline 24 mm, omogočamo pa tudi zasteklitev z debelino stekla od 15 do 42 mm. Okno ima vgrajeno okovje ROTO Compact S, in sicer v srebrni barvi. Vgrajeno okovje je po standardu DIN 18357. izbirate lahko med različnimi vrtljivimi ročaji po vaših željah.

PREVERITE PONUDBO PVC VHODNIH VRAT

Potrebujete tudi vhodna PVC vrata?

Poleg PVC oken izdelujemo tudi PVC vhodna vrata. Nudimo vam bogat izbor vhodnih vrat, ki so, tako kot okna, izdelana iz kakovostnih profilov priznanega nemškega proizvajalca VEKA. Na voljo sta profila Swingline in Softline. Vse modele in izvedbe vrat si lahko ogledate na naši spletni strani v kategoriji vhodna vrata. Za več informacij pa smo vam na voljo na sedežu podjetja. Vaše povpraševanje nam lahko pošljete tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani.