Pošlji povpraševanje

Sanitarni kontejnerji vseh velikosti in za vse namene uporabe

Sanitarni kontejnerji so primerni za gradbišča in razne večje prireditve, uporabni pa so tudi kot javne kopalnice in stranišča oz. sanitarije vseh dimenzij v kampih. Postavimo jih lahko kamor koli, kjer je zagotovljen priključek na vodovodno, kanalizacijsko in električno omrežje. Sanitarni kontejner ponuja celovito rešitev, ki estetsko in funkcionalno odgovarja na sodobne sanitarne potrebe javnih prostorov. Na voljo je mnogo različic, od enostavnih straniščnih prostorov do razkošnih sanitarij, ki zadostijo tudi pričakovanjem najzahtevnejših standardov in okusov.

Sanitarni kontejnerSanitarni kontejner REM

WC sanitarni kontejner je lahko enojni ali DUO, z ločenim vhodom za moške in ženske. Sanitarni kontejnerji in umivalnice poskrbijo za osebno higieno - v njih so tako lahko tuš kabine in umivalniki. Kombinirani kontejnerji pa so opremljeni s poljubnim številom stranišč, umivalnikov in tuš kabin ter raznih dodatkov, kot so ogledala, koši za smeti in posodice za mila.

CENE SANITARNIH KONTEJNERJEV

Standardizirani sanitarni kontejnerji REM

V podjetju REM d.o.o. smo se specializirali za področje proizvodnje standardnih kontejnerjev s poudarkom na sanitarnih in bivalnih kontejnerjih. Standardni program kontejnerjev poleg pisarniških in kombiniranih kontejnerjev sestavljajo tudi sanitarni kontejnerji. Sanitarni kontejner REM je izdelan po standardnih opisih in tlorisih, na osnovi tega pa vanj vgradimo tudi standardno vgrajene materiale. Ob naročilu tako ne potrebujete dodatnega usklajevanja. Sanitarni kontejner po izdelavi dostavimo na želeno lokacijo, kjer lahko poskrbimo tudi za montažo. Postavitev je zelo hitra, kontejner pa lahko uporabite nemudoma.

Sanitarni kontejnerji

Cena sanitarnih kontejnerjev iz našega prodajnega programa je zelo ugodna, še posebej ugodni so sanitarni kontejnerji iz zaloge.

Sanitarni kontejner - ugodna cena kontejnerjev iz zaloge

Za vas smo pripravili posebno akcijo - po zelo ugodni ceni so vam pogosto na voljo sanitarni kontejnerji iz zaloge. Tako imamo lahko na primer v ponudbi večji sanitarni kontejner, izdelan leta 2009, v katerem je 5 tuš kabin in 5 umivalnikov ter bojler, cena pa je znižana za polovico.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi našo ostalo ponudbo prostorskih rešitev.

REM d.o.o. | Sanitarni kontejnerji, sanitarni kontejner cena - povezave do naše spletne strani: