Pošlji povpraševanje

Rabljeni kontejnerji zagotavljajo udobno bivanje

V podjetju REM se posvečamo predvsem iskanju novih in inovativnih rešitev za različne prostorske stiske. Trudimo se najti optimalno razporeditev vseh nujno potrebnih delov bivalnega prostora na izjemno majhni kvadraturi, kot je kontejner. Naši novi in rabljeni kontejnerji so izdelani tako kakovostno, da jih niti leta uporabe ne bodo uničila. Rabljen kontejner lahko pri nas kupite ali pa le najamete - za daljše ali krajše obdobje. Posamezne modularne enote lahko združite v večje skupine in tako novi kot rabljeni kontejnerji so lahko nameščeni tri nadstropja visoko.

Rabljeni kontejnerjiRabljen kontejner

POTREBUJETE RABLJEN KONTEJNER?

Rabljen kontejner ohrani vse bistvene lastnosti novih

V podjetju REM so vsi tovarniško zmontirani bivalni kontejnerji opremljeni z električno napeljavo. Imajo razdelilno omarico, zaščitna stikala in dva zunanja priključka. Standardni rabljeni kontejnerji so popolnoma opremljeni za bivanje v njih, lahko pa jih dopolnimo tudi z dodatno opremo, na primer klimatsko napravo. Fasadne panele v posamezni enoti zlahka premikate, okna in vrata pa so že tovarniško vgrajena. Oglejte si našo ponudbo - na razpolago so vam novi in rabljeni bivalni kontejnerji, cena pa je ugodna. Če kontejnerja ne želite kupiti, vam nudimo tudi možnost najema. Obiščite nas in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.

Rabljen bivalni kontejner

Rabljeni kontejnerji - cena najema je izjemno ugodna

Dobra alternativa nakupu kontejnerja je, da rabljeni kontejner preprosto najamete. S tem boste veliko prihranili. Naši kontejnerji so izdelani iz izjemno kakovostnih materialov, ki imajo prav vsi dolgo življenjsko dobo, zato tudi rabljeni bivalni kontejnerji ohranijo vrhunsko kakovost. Hkrati pa smo pri izbiri vseh materialov poskrbeli, da so ti čim bolj naravni. To pomeni, da je bivanje v kontejnerjih prijetno, naravno in zdravju prijazno. Ko enkrat tudi rabljeni kontejnerji odslužijo svojemu namenu, pa materiale lahko recikliramo oziroma zavržemo, ne da bi negativno vplivali na naše okolje. Ko izbirate rabljeni kontejner, ne pozabite preveriti debeline izolacije, saj jo lahko prilagajamo specifičnim podnebnim razmeram.

REM d.o.o | Rabljeni kontejnerji, rabljen kontejner, kontejnerji rabljeni cena, rabljeni bivalni kontejnerji - povezave do naše spletne strani: