Pošlji povpraševanje

Nove in rabljene mobilne hišice podjetja REM d.o.o.

Nakup mobilne hišicePodjetje REM d.o.o. smo eden pomembnejših evropskih akterjev na področju proizvodnje montažnih modularnih objektov, kar pomeni, da pri nas lahko opravite nakup mobilne hišice. Opravljamo tudi proizvodnjo bivalnih kontejnerjev tako v Sloveniji kot tudi v Evropi. Sprva smo se specializirali za področje proizvodnje večnamenskih bivalnih kontejnerjev in sanitarnih kontejnerjev. V zadnjih letih pa smo se s pomočjo lastne razvojne ekipe in projektnega oddelka preusmerili v projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa. Mednje sodijo tudi mobilne hišice.

Mobilne hišice so prostostoječi namestitveni objekti modularnega tipa, ki jih lahko postavimo na raznih gradbiščih in začasnih prebivališčih, vse bolj pa so priljubljene v turističnih naseljih. Mobilne hiške REM so opremljene z vsemi potrebnimi inštalacijami in premorejo pravzaprav vse tisto, kar imajo tudi velike hiše. Nudijo hitro in udobno začasno namestitev z možnostjo mobilnosti, obenem pa zagotavljajo udobje stalnih objektov.

OGLEJTE SI NAŠE MOBILNE HIŠICE

Nakup mobilne hišice- nove ali rabljene

Za nakup mobilne hišice sta na voljo dve liniji: BASIC in EXCLUSIVE. Na voljo so tako nove kot rabljene mobilne hišice. Obe liniji odlikujejo kompaktnost, stabilnost, moč in visoko udobje, kar zagotavlja prijetne bivalne razmere in ugodno počutje. Nudimo tudi možnost najema vseh vrst montažnih objektov iz našega programa - najem nove ali rabljene mobilne hišice.

Rabljene mobilne hišiceRabljena mobilna hišica

Nakup mobilne hišice - od projektiranja in izdelave do dostave in montaže

Mobilne hišice so v zadnjih letih postale pravi hit kamping turizma in vedno bolj priljubljen način počitnikovanja. Za najem ali nakup mobilne hišice se danes odločajo predvsem ljudje, ki si želijo udoben dopust v objemu narave ali v bližini morja. V našem podjetju so vam na voljo tako nove kot rabljene mobilne hišice linije BASIC in EXCLUSIVE. Pri izdelavi mobilne hišice po meri zagotavljamo veliko prilagodljivost kupcem - pri izboru tlorisa, stavbnega pohištva, dodatne opreme, debeline in kakovosti izolacije ter zunanje obloge fasade upoštevamo vaše želje. Pri izbiri pravega modela pa vam tudi ustrezno strokovno svetujemo.

Ko je mobilna hišica izdelana, vam jo dostavimo na želeno lokacijo in po želji tudi postavimo na pripravljeno podlago. Za kompletno montažo bo poskrbela naša usposobljena montažna ekipa, če želite montažo izvesti sami, pa smo vam na voljo tudi kot usposobljeni inštruktorji. Montaža s strokovno podkovanimi monterji je naša garancija, da bodo objekti ob primernem vzdrževanju še dolga leta služili svojemu namenu.

Če vas torej zanima najem ali nakup mobilne hišice - bodisi nove ali rabljene mobilne hišice, vas vabimo, da nas obiščete. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.