Pošlji povpraševanje

Pisarniški kontejnerji - popolna poslovna pisarna kot bi mignil

Poleg mobilnih hišic, ki so idealne kot počitniški objekti, so v podjetju REM na voljo tudi standardni bivalni in pisarniški kontejnerji različnih velikosti. Takšen pisarniški kontejner (cena je odvisna od dodatkov in velikosti) je idealna izbira, ko hitro potrebujete nov samostojen pisarniški prostor. Izjemno so priljubljeni kot dodatni objekti v industrijskih conah, ob vstopih v podjetja in podobnih situacijah. Njihova glavna prednost je v tem, da jih lahko začnete uporabljati takoj, ko so postavljeni, saj so pisarniški kontejnerji popolnoma opremljeni in ne zahtevajo dolgotrajnega dodatnega dela. Dobra ideja pa so tudi dobro ohranjen rabljen pisarniški kontejner.

Pisarniški kontejnerji

PISARNIŠKI KONTEJNER REM

Pisarniški kontejnerji z dodatno opremo

Pisarniški kontejnerVsi naši izdelki so takoj, ko jih postavite in priključite na električno in vodovodno omrežje, pripravljeni na uporabo. Lahko pa so pisarniški kontejnerji še dodatno olepšani z različnimi vrstami fasade (na primer obarvana pločevina, les, klasična fasada), dodani pa so jim lahko tudi nadstreški ali sekundarne strehe. Na voljo je tudi klimatska naprava, radiatorji, mini kuhinja, ventilacija itd. Poleg standardne opreme si lahko torej izberete tako rekoč povsem individualiziran pisarniški kontejner. Cena je odvisna od dodatkov, ki si jih izberete. Kontejnerji so lahko postavljeni tudi v skupino oziroma vrsto, kar pomeni, da so izjemno primerni tudi takrat, ko potrebujete več kot en pisarniški prostor.

Rabljeni pisarniški kontejnerjiPisarniški kontejner - cena ugodna

Rabljeni pisarniški kontejnerji - ponovna uporaba ali reciklaža

Pisarniški kontejner podjetja REM Trebnje ima izredno dolgo življenjsko dobo, zato so ena od možnosti, s katero znižate stroške nakupa, rabljeni pisarniški kontejnerji. Ko pa je kontejner resnično že odslužil svojemu namenu, ga je mogoče reciklirati. V podjetju REM namreč zanje uporabljamo naravne materiale, ki so okolju prijazni. To ne pomeni le, da se po končani uporabi lahko okolju prijazno zavržejo oziroma reciklirajo, temveč tudi to, da je bivalno okolje, ki ga ustvarjajo, prijazno do uporabnika. S tem smo dosegli svoj cilj: uporabnikom naših izdelkov zagotoviti energetsko varčne in okolju prijazne rešitve.

REM d.o.o. | Rabljeni pisarniški kontejnerji, pisarniški kontejner cena - povezave do naše spletne strani: