Pošlji povpraševanje

Nakup mobilne hiške - mobilna hiška vse bolj priljubljena dopustniška namestitev

Nakup mobilne hiškeNakup mobilne hiške je odlična rešitev za hitro in udobno začasno namestitev z možnostjo mobilnosti in udobjem stalnih objektov. Mobilna hiška je namreč prostostoječi namestitveni objekt na kolesih, ki ga lahko prestavljamo in namestimo kamorkoli želimo. V prvi vrsti so hiške sicer namenjene namestitvi v kampih in turističnih naseljih, vendar jih lahko najdemo tudi na raznih gradbiščih in zasebnih parcelah. Na gradbiščih se pogosto uporabljajo tudi gradbeni kontejnerji.

Želite v miru preživeti svoj dopust v kampu, pa ne želite postavljati šotora ali prebivati v neudobni prikolici? Potem je nakup mobilne hiške najboljša rešitev za vas. Mobilna hiška vam namreč ponuja vse, kar imajo tudi velike hiše. Opremljene so z vsem potrebnim za udobno bivanje - z elektriko, vodovodom in klimo. Kljub temu, da bivate v kampu, imate svojo lastno kopalnico in stranišče, kuhinjo in pomivalno korito, pred hiško pa svojo teraso in vedno nekaj prostora okrog nje.

Nakup mobilne hiške REM za prijetne bivalne razmere in ugodno počutje

V podjetju REM d.o.o. smo proizvodnji večnamenskih bivalnih in sanitarnih kontejnerjev v zadnjih letih dodali še projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa. Veliko pozornost smo namenili izdelavi mobilne hiške, ki bi odstopala od vseh ostalih na tržišču. Tako smo razvili mobilno hišico v dveh linijah - BASIC in EXCLUSIVE. Obe liniji zagotavljata kompaktnost, stabilnost in visoko udobje, vse skupaj pa zagotavlja prijetne bivalne razmere. Nakup mobilne hišice v našem podjetju poteka po precej enostavnem postopku, na voljo pa so vam tudi po izjemno ugodnih cenah - preverite naš cenik.

MOBILNA HIŠKA PO NAROČILU

Med obema linijama mobilnih hišic je tudi nekaj bistvenih razlik, zato vam bomo za lažjo odločitev strokovno svetovali in pomagali izbrati najbolj primerno. Ker vse polizdelke za mobilne hišice izdelujemo sami, vam v primerjavi s konkurenco lahko zagotovimo bistveno večjo prilagodljivost vašim željam. Za tlorise, stavbno pohištvo, debelino in kakovost izolacije, dodatno opremo ter za različne izvedbe zunanje obloge fasade se lahko dogovorimo. Končano mobilno hiško vam tudi dostavimo na želeno lokacijo in vam jo po želji tudi namestimo.

Mobilna hiška - spalnicaMobilna hiška - kuhinja

Ugoden in enostaven nakup mobilne hiške - mobilna hiška REM za prijetno in udobno bivanje. Vabimo vas, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih, kjer boste dobili še več informacij o sestavi mobilne hiše, ogledali si boste lahko tudi cenik.

REM d.o.o. | Nakup mobilne hiške, mobilna hiška, mobilne hiške cenik - povezave do naše spletne strani: