Pošlji povpraševanje

Modularna gradnja - cenovno najbolj ugodna in okolju prijazna gradnja

Modularna gradnjaModularna gradnja se vse bolj izkazuje kot okolju prijazna in cenovno ugodna gradnja. Pri takšnem načinu gradnje gre za sestavljanje samostojnih in medsebojno združljivih enot, ki so izdelane iz različnih materialov (jekla, aluminija, stekla in lesa). Modularni montažni objekti - modularne hiše - so sodobne bivalne zgradbe ravnih robov, enostavnih linij in geometrijskih oblik, ki jih v večjem delu izdelamo že v tovarni in jih nato že skoraj v končni obliki dostavimo in postavimo na izbrano lokacijo. Električne in strojne instalacije ter stavbno pohištvo so že vgrajeni, stropi, stene, tla in fasade pa zaključno obdelani. Glede na želje, zmožnosti in potrebe posameznika lahko enote oz. kontejnerje sestavljamo v višino in širino, torej jih kombiniramo med seboj, kar omogoča neskončne možnosti postavitve modularnega montažnega objekta.

Poleg mnogih različnih oblikovnih možnosti modularna gradnja omogoča tudi izbor tipa objekta. Tipologija modulov tako med drugim obsega moderno, ekološko, klasično, futuristično ali pasivno različico. Modularna gradnja je veliko bolj okoljsko sprejemljiva kot klasična ali montažna gradnja. Bivanje v njej pa je povsem enako - sodobno in izjemno praktično.

UGODNE MODULARNE HIŠE

Hiša iz kontejnerjev - postavitev modularne montažne hiše

Modularne hiše so praviloma izdelane iz ekoloških materialov, ki jih lahko recikliramo. Postavitev modularne montažne hiše je izjemno hitra, saj lahko od naročila hiše do vselitve traja le nekaj mesecev. Kratek rok dobave, cenovna ugodnost ter všečen videz so lastnosti, zaradi katerih je modularna gradnja zanimiva vse širšemu krogu potrošnikov.

Hiša iz kontejnerjevModularna hiša

Največja prednost modularne hiše pa je njena prilagodljivost zahtevam in potrebam bivanja. Modularna gradnja omogoča ogromno tlorisnih variant ter rast hiše tako v širino kot v višino. Bivalno površino lahko prilagajamo glede na spremenjene življenjske okoliščine in ekonomske zmožnosti, kar je posebnost v primerjavi z načinom bivanja v drugih bivalnih objektih.

V začetku lahko kupimo samo nekaj modularnih enot z manjšo kvadraturo. Z leti pa, če potrebujemo več prostora, tej začetni osnovi poljubno dodajamo nove, po videzu povsem enake enote. Hiša iz kontejnerjev tako z nami lahko raste ali pa se manjša. Skupaj s funkcionalnim spreminjanjem notranjosti modularne hiše se spreminja tudi njena zunanjost.

Modularna gradnja - hiša iz kontejnerjev na voljo tudi v podjetju REM d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran!

REM d.o.o. | Modularna gradnja, modularne hiše, hiša iz kontejnerjev - povezave do naše spletne strani: