Pošlji povpraševanje

Mobilne hiške - ugodna prodaja novih in rabljenih mobilnih hišk

Mobilne hiške so prostostoječi namestitveni objekti, ki so v prvi vrsti namenjeni namestitvi v kampih in turističnih naseljih, vendar jih pravzaprav lahko namestimo kamorkoli - podobno kot gradbene kontejnerje tudi na razna gradbišča ali kot bivalne kontejnerje na zasebne parcele. Mobilne hiške so opremljene z vsemi potrebnimi inštalacijami, kot so elektrika, vodovod in klima, in predstavljajo odlično rešitev za udobno začasno namestitev z možnostjo mobilnosti in udobjem stalnega objekta.

Mobilne hiškeProdaja mobilnih hišk

Osnovna dejavnost našega podjetja je bila sprva proizvodnja večnamenskih bivalnih in sanitarnih kontejnerjev, v zadnjih letih pa smo se preusmerili tudi v projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov (modularna gradnja) in inženiringa. V želji, da bi naše hiške ob množici podobnih izdelkov izstopale, smo razvili mobilno hiško v dveh linijah - BASIC in EXCLUSIVE. Obe zagotavljata prijetne bivalne razmere in ugodno počutje. Prodaja mobilnih hišk poteka po ugodnih cenah, vključuje pa tako nove kot rabljene mobilne hiške obeh linij.

RABLJENE HIŠKE - UGODNO

Prodaja mobilnih hišk - nove in rabljene mobilne hiške BASIC in EXCLUSIVE

Mobilne hiške BASIC in EXCLUSIVE odlikujejo kompaktnost, stabilnost, moč in visoko udobje. Bistvene razlike med obema linijama pa najdemo v podvozju, okvirju, fasadnih stenah, zračnem mostu in teži. Medtem ko ima linija BASIC enoosno podvozje, je to pri liniji EXCLUSIVE dvoosno in ojačano. EXCLUSIVE ima v fasadne stene vgrajen jekleni okvir, BASIC pa lesenega. Poleg tega so zunanje stene pri BASIC liniji brez zračnega mostu. Linija EXCLUSIVE je robustna in mogočna, zato teža hišic za več kot 2 toni presega hišice linije BASIC.

Mobilna hiška REM

Če vas torej zanima ugodna prodaja mobilnih hišic, vam svetujemo, da nas obiščete. Na podlagi vaših želja bomo pripravili načrte izdelave. Vse polizdelke za mobilne hiše izdelamo sami, zato smo pri možnostih sprememb tipskih tlorisov bistveno bolj prilagodljivi od konkurence.

Izdelano mobilno hiško vam pripeljemo na želeno lokacijo in po želji tudi postavimo. Za to bo poskrbela strokovno usposobljena montažna ekipa. Če želite za postavitev mobilne hišice poskrbeti sami, pa smo vam na voljo tudi kot usposobljeni inštruktorji.

Bi radi uživali v kampu, pa nimate niti najmanjše želje postavljati šotora? Udobne mobilne hiške bodo poskrbele za brezskrbne in nepozabne počitnice. Obiščite nas - čaka vas prodaja mobilnih hišk po nizkih cenah. Ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

REM d.o.o. | Prodaja mobilnih hišk, rabljene mobilne hiške - povezave do naše spletne strani: