Pošlji povpraševanje

Mobilne hišice - cenik REM - funkcionalnost, estetika in udobje

Na vprašanje, kaj so pravzaprav mobilne hišice, lahko odgovorimo: vaš drugi dom. Gre za serijo različnih hiš, ki so namenjene temu, da jih preprosto postavite na izbrano mesto, ko to želite, pa jih lahko ponovno preselite. Najpogosteje se uporabljajo kot počitniške hišice v kampih ali kot vikendi. Hišice so popolnoma opremljene za bivanje, lahko pa jim seveda dodamo tudi kakšno nadstandardno opremo. Zanje so na voljo tudi zunanji dodatki, na primer dodatna streha ali terasa, na kateri boste posedali na dopustu. Če vas zanima cena posamezne mobilne hišice, cenik lahko naročite po elektronski pošti ali telefonu, lahko pa nas tudi osebno obiščete.

Mobilne hišice

Naše mobilne hišice so bistveno drugačne

Ko smo se začeli ukvarjati z mobilnimi hišicami, smo v podjetju REM ugotovili, da moramo biti drugačni od konkurence, če želimo izstopati. Zadali smo si cilj, da bomo od ostalih ponudnikov odstopali po kakovosti in funkcionalnosti. In naše mobilne hišice so ravno takšne: kakovostne in izjemno praktične. Razvili smo dve liniji, ki smo ju poimenovali BASIC in EXCLUSIVE. Obe imata pred 'običajnimi' hišicami veliko prednosti:

  • predelne stene so izolirane (debelina 50 mm)
  • notranja vrata imajo lahko standardne ali skrite tečaje in so debela 40 mm
  • notranja višina je 2,4 m
  • streha je opremljena z zračnim kanalom s paroprepustno folijo in protikondenčnim filcem
  • nosilni profili so vroče cinkani
  • tla so lahko prekrita z lesocementno ploščo ali vodoodporno iverko
  • izjemna prilagodljivost željam stranke

Mobilna hišicaNotranjost mobilne hišice

Mobilne hišice BASIC ali EXCLUSIVE?

Kot že samo poimenovanje razkriva, so mobilne hišice EXCLUSIVE še nekoliko bolje opremljene. Ekskluzivna oprema vključuje dvoosno in ojačano podvozje, v fasadne stene je vgrajen jeklen okvir, zato so mobilne hiše bolj odporne na veter, potres in druge vplive. Zunanje stene hišic EXCLUSIVE imajo zračni most, obenem pa so kar 2 toni težje on linije BASIC. Cenik za naše mobilne hiške upošteva razlike med obema linijama, obenem pa se cene razlikujejo glede na izbrano opremo, saj se tako po razporeditvi kot po opremi prilagajamo željam kupcev.

REM d.o.o | Mobilne hišice cenik - povezave do naše spletne strani: