Mobilne hiše za hitro, udobno in začasno namestitev z možnostjo mobilnosti

Mobilne hiše REMMobilne hiše so modularni montažni namestitveni objekti, ki jih najpogosteje najdemo v kampih in turističnih naseljih. Mobilna hiša pa je odlična rešitev tudi za bivanje na gradbiščih ali na zasebnih parcelah, saj je opremljena z elektriko, vodovodom in klimo, zato nudi ravno takšno udobje kot velika hiša. Na gradbišču so pogosto prisotni tudi gradbeni kontejnerji.

Mobilne hiše lahko najdete tudi v našem prodajnem programu. Naše podjetje se je specializiralo za področje proizvodnje večnamenskih bivalnih in sanitarnih kontejnerjev, v zadnjih letih pa smo se preusmerili tudi v projektiranje, proizvodnjo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov - mobilnih hiš. Mobilne hiše REM odlikuje ugodna cena, medtem ko kompaktnost, stabilnost in visoko udobje zagotavljajo prijetno bivanje in dobro počutje. Prodaja mobilnih hiš poteka precej enostavno, odločite pa se lahko za eno od obeh linij - BASIC ali EXCLUSIVE.

Mobilna hišaProdaja mobilnih hiš

Ugodna prodaja mobilnih hiš REM - mobilna hiša BASIC in EXCLUSIVE

V želji, da bi naše mobilne hiše izstopale med pestro ponudbo na trgu, smo razvili mobilno hišo, ki zaradi visoke funkcionalnosti, premišljeno oblikovane prostornosti in modernega udobja zagotavlja prijetno bivanje in dobro počutje. Mobilne hiške REM so izdelane z veliko prilagodljivostjo željam kupcev. Ob naročilu mobilne hišice lahko vse njene lastnosti namreč izbirate sami. Na podlagi vaših želja bomo tako izbrali tloris, stavbno pohištvo, debelino in kakovost izolacije, dodatno opremo in zunanjo oblogo fasade. Notranja višina mobilnih hišic je 2,4 metra po celotnem tlorisu, kar zagotavlja udobje bivanja, ki je primerljivo z bivanjem v apartmaju ali hotelu.

MOBILNA HIŠA PO VAŠI MERI

Ker so med obema linijama tudi nekatere bistvene razlike, vam bomo pri izbiri prave mobilne hiše, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam, seveda z veseljem svetovali. Poskrbeli bomo tudi za dostavo in montažo mobilne hiške na želeni lokaciji.

Notranjost mobilne hišeSpalnica mobilne hiše

Ugodna cena mobilne hiše ni edina, ki vas bo presenetila. Obiščite nas in preverite, kakšne prostorske rešitve ponuja prodaja mobilnih hiš. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

REM d.o.o. | Prodaja mobilnih hiš, mobilne hiše cena, mobilna hiša - povezave do naše spletne strani: