Pošlji povpraševanje

Gradbeni kontejnerji so nujen del vsakega gradbišča

Pri vsaki gradnji mora na gradbišču stati vsaj en gradbeni kontejner, pri večjih gradbiščih pa jih je seveda temu primerno več. Primerni so za različne namene: gradbeni kontejnerji lahko služijo za shranjevanje orodja, naprav in različnega materiala, pri nekaterih večjih projektih pa so ob gradbišču potrebni tudi pisarniški kontejnerji. Od tega, kakšnemu namenu lahko služijo, je odvisna tudi oprema posameznega kontejnerja, posledično pa seveda tudi cena. Gradbeni kontejner, ki opravlja nalogo skladiščnega prostora, je seveda bistveno manj opremljen kot pisarniški. Če želite cenovno še ugodnejšo ponudbo, pa so vam v najem na voljo tudi rabljeni gradbeni kontejnerji. Obrnite se ne naše zaposlene in se pozanimajte o številnih ugodnih ponudbah.

Gradbeni kontejnerji

Gradbeni kontejnerji za shranjevanje orodja in materiala

Žal živimo v času, ko zgodbe o tem, kako je z ograjenih gradbišč izginilo različno orodje in gradbeni material, niso redke. Ker na poštenje vseh ljudi pač ne moremo računati, moramo sami poskrbeti za vse, kar na gradbišču ostane, ko delavci odidejo. Novi ali rabljeni gradbeni kontejnerji so namenjeni ravno temu, da vse, kar je z gradbišča moč odnesti, varno hranite. S tem se izognete tako krajam kot nepotrebnemu vsakodnevnemu odvažanju orodja in naprav. Obenem lahko kontejnerji služijo tudi za shranjevanje oblačil in opreme delavcev, lahko pa se odločite tudi za sanitarije.

GRADBENI KONTEJNER

Novi in rabljeni gradbeni kontejnerji

Če potrebujete gradbene kontejnerje le za krajši čas, vam v podjetju REM ponujamo tudi možnost najema. V ta namen pa vam niso na voljo le gradbeni kontejnerji, temveč vsi montažni izdelki iz našega proizvodnega programa, od mobilnih hišic do bivalnih in sanitarnih kontejnerjev. Pokličite nas ali se na nas obrnite prek elektronske pošte, in natančneje boste izvedeli, kakšna je cena za gradbeni kontejner. Obenem vam bomo svetovali, ali je za vas primernejši nakup ali najem ter kakšno vrsto objekta pravzaprav potrebujete.

Rabljeni gradbeni kontejner

REM d.o.o. | Gradbeni kontejner, rabljeni gradbeni kontejnerji, gradbeni kontejner cena - povezave do naše spletne strani:
  1. Rabljeni gradbeni kontejnerji
  2. Gradbeni kontejner cena