Novi in rabljeni bivalni kontejnerji REM

Poleg ponudbe modularnih montažnih objektov različnih zasnov, velikosti in namenov so vam v podjetju REM na voljo tudi različni bivalni kontejnerji. Ti so pravzaprav naša temeljna ponudba, ki smo jo razvili skozi večletne projekte, tako da danes lahko rečemo, da je naš bivalni kontejner vrhunski izdelek, ki v najboljši možni meri zadovolji potrebe uporabnika. REM kontejnerji namenjeni bivanju so na voljo v standardnih velikostih in s standardno opremo, zato so za uporabo na voljo takoj, ko so postavljeni. Nobenega čakanja, opremljanja in dodatnega dela. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa nas pokličite ali obiščite na sedežu podjetja v Trebnjem. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali izbrati pravo enoto za vaše potrebe.

Bivalni kontejnerjiRabljen bivalni kontejner


Bivalni kontejnerji z osebno noto

V naši ponudbi imamo na volje kontejnerje standardnih dimenzij, med katerimi lahko izberete takšno velikost, ki vam najbolj ustreza. A kljub temu lahko izbranemu izdelku dodate osebno noto. Naši bivalni kontejnerji imajo lahko različne fasade, od smrekovih do sinusnih, na voljo pa je celo klasična fasada. S tem bivalni prostor še dodatno polepšate in ga prilagodite osebnemu okusu, tako da je to resnično edinstven bivalni kontejner. Cena posameznega izdelka je odvisna od velikosti in dodatne opreme, sicer pa lahko rečemo, da so kontejnerji zanesljivo najhitrejša in najugodnejša možnost za reševanje prostorske stiske.

BIVALNI KONTEJNER

Rabljeni bivalni kontejnerji

Za tiste, ki želite cenovno še ugodnejšo ponudbo, so na razpolago tudi rabljeni bivalni kontejnerji in pisarniški kontejnerji. Ti so bili krajši čas v uporabi za različne namene, zdaj pa so na voljo tistim, ki ne potrebujete popolnoma novega prostora, vseeno pa bi radi kakovosten bivalni kontejner. Cena za rabljeni kontejner je seveda bistveno nižja, obenem pa zaradi kakovostnih materialov in vrhunske opreme nudi enako udobje, kot novi kontejnerji. Za vse informacije smo vam na voljo prek elektronske pošte, telefona ali pa osebno na sedežu podjetja.

REM d.o.o. | Bivalni kontejner cena, rabljeni bivalni kontejnerji - povezave do naše spletne strani: