Pošlji povpraševanje

REM Trebnje - kontejnerji in montažni modularni sistemi

REM d.o.o.

V podjetju REM se že vrsto letu ukvarjamo s proizvodnjo montažnih modularnih objektov. S svojo ponudbo želimo postati eden vodilnih evropskih proizvajalcev. Glede na to, da smo si v podjetju REM kot glavni cilj zastavili reševanje prostorskih težav naših uporabnikov na energetsko učinkovit in okolju prijazen način, že ves čas s timom strokovnjakov uresničujemo ravno to željo. Naše delo vključuje projektiranje, izdelovanje in montažo različnih zahtevnejših modularnih montažnih stavb, ukvarjamo pa se tudi z inženiringom. V svoj program nenehno dodajamo nove izdelke, med katere spadajo tudi različni kontejnerji. Cena posameznega izdelka je odvisna od njegove opreme in velikosti.

REM KONTEJNERJI

REM - bivalni kontejnerji in mobilne hišice

Modularna gradnja ima pred klasično številne prednosti. Pri svojem delu in ustvarjanju različnih modularnih montažnih enot se v podjetju REM Trebnje posvečamo predvsem temu, da bi ustvarili kakovostne in hitre rešitve prostorskih težav. Naše enote lahko služijo različnim namenom, vsem pa je skupno to, da hitro in učinkovito rešijo vaše težave, pa naj bodo to mobilne hiške na dopustu, bivalni kontejnerji, sanitarni kontejnerji, pisarniški kontejnerji ali pa večje modularne enote, na primer poslovne prostore ali celo montažne vrtce za otroke. V podjetju REM so na voljo objekti standardnih dimenzij, obenem pa vam ponujamo tudi večje modularne stavbe, ki se popolnoma prilagodijo vašim željam.

Bivalni kontejner REMMobilna hiška REM

REM garaže za varno parkiranje vašega vozila

Avto, ki ni garažiran, je precej bolj izpostavljen vremenskim vplivom. Vse stanovanjske stavbe seveda nimajo garaž, ali pa vsaj ne dovolj velikih, zato je izjemno praktična rešitev, da v ta namen postavite modularno garažo. V podjetju REM smo poskrbeli, da so garaže dovolj velike za vsak avto, podrobnosti pa lahko izberete sami. Tako vam nikoli več ne bo treba ometati snega z vašega jeklenega konjička ali zjutraj drgniti lesu s stekel. Za zaščito bodo poskrbeli REM kontejnerji. Cena posameznega izdelka je odvisna od njegovih lastnosti, v vsakem primeru pa je garaža cenejša in hitreje postavljena kot klasičen zidan ali lesen objekt.

REM d.o.o. | REM Trebnje, kontejnerji cena - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje