Rabljeni računalniki z garancijo - ali so primerna izbira tudi za vas?

Rabljeni računalniki so idealna izbira za osnovno računalniško uporabo, brskanje po spletu in gledanje filmov, hkrati pa so primerni tudi za zahtevnejše uporabnike, ki nameravajo rabljen računalnik uporabljati za potrebe službe. Vse je odvisno od tega, kako zmogljivo napravo izberemo in ali je bila pred prodajo naprava obnovljena. Velikokrat za nove naprave odštevamo izjemno visoke denarne vsote, a kmalu ugotovimo, da zmogljivost ni takšna, kot smo pričakovali. Veliko boljša rešitev je nakup rabljenega računalnika iz poslovne linije, ki je bil ustrezno obnovljen in testiran, zato je TOP kvalitete, po vrhu vsega pa ga spremlja še garancija! Rabljeni računalniki uporabniku prinašajo kar nekaj prednosti, med katerimi je potrebno izpostaviti prihranek pri nakupu, dejstvo, da dobimo več za manjšo denarno vsoto in popolno brezskrbnost, saj rabljene računalnike spremlja vsaj 12-mesečna garancija. Obnovljene naprave so izredno vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo, vendar pa je veliko odvisno od tega, kako jih vzdržujemo.

Nudimo tudi prenosne računalnike >>

Privarčujmo pri nakupu rabljenega računalnika z garancijo

Ali ravnokar razmišljate o nakupu novega računalnika? Morda ste že obiskali fizično trgovino, ki se ukvarja s prodajo le-teh, tam pa ste zagotovo naleteli na visoke cene, kljub vsem akcijam. Ob ogledu določenega računalnika so vas seznanili z dejstvom, da je življenjska doba naprave približno 3 - 4 leta, zato ste pričeli razmišljati, ali se vam takšen nakup sploh splača. Rabljena računalniška oprema, ki je bila obnovljena, prihaja iz tako imenovane business klase, kar v prevodu pomeni “poslovni razred”, zato je v osnovi zmogljivejša od računalnikov, ki jih najdemo na policah v fizičnih trgovinah. Pri podaljšanju življenjske dobe lahko veliko storimo sami. S pravilno uporabo lahko podaljšamo delovni čas baterije, prav tako pa lahko s pravilnim čiščenjem ohranimo ekran prav takšen, kot je bil ob nakupu rabljenega namiznega računalnika. Poškodbe, ki nastanejo pri čiščenju ekrana, so velikokrat nenamerne, vendar prispevajo k dodatnim stroškom. Čistila na osnovi alkohola niso primerna za čiščenje ekranov, saj lahko poškodujejo premaz proti bleščanju in povzročijo zameglitev. Prav tako po zaslonu ne polivamo nobene tekočine, ki bi lahko v notranjosti povzročila kratek stik in s tem okvaro monitorja.

Rabljeni namizni računalnikiRabljeni namizni računalniki z garancijo

Kam po rabljen računalnik z garancijo?

V podjetju Recosi se ukvarjamo s prodajo zelo zmogljivih rabljenih računalnikov HP in drugih priznanih proizvajalcev. Naše naprave spremlja vsaj 12-mesečna garancija, zato ste lahko pri nakupu povsem brezskrbni. Vrhunska obnovljena računalniška oprema je primerna tako za zahtevnejše, kot tudi za manj zahtevne uporabnike, z veseljem pa vam bomo pomagali izbrati najprimernejši rabljeni računalnik glede na namen uporabe, pri čemer vam bomo podali še nasvete za vzdrževanje, s pomočjo katerih je mogoče podaljšati že tako dolgo življenjsko dobo obnovljenega rabljenega računalnika. Ne glede na to, ali se odločate za klasičnega namiznega - stacionarnega ali prenosnega, boste pri nas brez težav našli primerno napravo, prepričani pa smo, da vas bo navdušila tudi ponudba monitorjev. Računalniki so iz poslovne linije v tujini, so visoke kvalitete in zares odlično ohranjeni. V prihodnjih letih želimo postati vodilni na trgu v zagotavljanju visoko kakovostne rabljene računalniške opreme z garancijo neprofitnim organizacijam, šolam, študentom in drugim uporabnikom. Vabimo vas k ogledu ponudbe na spletni strani, kjer boste ob že tako nizkih cenah deležni tudi akcijskih cen, ki vam omogočajo še dodatni prihranek. Recosi je sinonim za vrhunsko obnovljeno računalniško opremo!