Poceni obnovljeni prenosniki - zmogljivi in z garancijo

Poceni prenosniki niso nekaj vsakdanjega, saj ob vstopu v fizično trgovino z novimi napravami najprej opazimo vrtoglavo visoke cene, ki nas nemalokrat odvrnejo od nakupa. Še dobro, da to ne velja za rabljene obnovljene prenosnike z garancijo, ki so ugodni, vzdržljivi in imajo dolgo življenjsko dobo, prvotno pa so bili namenjeni poslovni rabi. Dandanes si dela brez prenosnika pravzaprav niti ne predstavljamo več, saj ga lahko kamorkoli vzamemo s seboj in tako svoje delo opravljamo tudi na daljavo. Za daljšo uporabo poskrbi baterija, ki ima ob primernem vzdrževanju dolgo življenjsko dobo, obstaja pa tudi nekaj trikov in nasvetov, kako podaljšati delovanje baterije na našem poceni obnovljenem prenosniku. Že samo, če znižamo svetlost zaslona, si bomo zagotovili počasnejši upad baterijske ikone. Ne glede na velikost zaslona poceni prenosnika je prav zaslon eden najbolj “požrešnih” delov naprave, ki iz baterije izčrpa večino energije. Hitro porabo energije ustvarja tudi neprestan vklop brezžične povezave, ki je vgrajena v večino ugodnih obnovljenih prenosnikov. Že samo s pritiskom tipke na tipkovnici lahko brezžično povezavo prekinemo in tako privarčujemo z energijo. Obremenitev baterije zvišuje tudi uporaba zunanjih USB ključkov, ki za svoje normalno delovanje zahtevajo dodatno moč. Mednje sodijo tudi brezžične miške in zunanji diski, za katere se priporoča, da se jih uporablja krajši čas, ko jih ne potrebujemo več, pa jih odstranimo iz naprave. Ste opazili, da ima vaš obnovljeni prenosnik možnost osvetlitve tipkovnice? Ta funkcija je zares vrhunska, saj nam omogoča enostavnejšo delo, kadar je svetloba slabša (zlasti ob večerih), vendar pa tudi osvetlitev tipkovnice zahteva svoj del energije, zaradi česar se baterija pospešeno prazni. Kadar funkcije osvetlitve ne potrebujemo, jo preprosto izklopimo in tako prihranimo baterijo za ostala opravila. Še tako preprost nasvet pride prav, kadar želimo podaljšati delovni čas baterije in tako opraviti več dela, tudi, kadar nimamo možnosti priklopa našega poceni prenosnika v vir električne energije.

poslovni prenosniki

poceni prenosniki

V katerem primeru se odločimo za nakup poceni prenosnika?

Če se ne morete odločiti med klasičnim stacionarnim računalnikom in prenosnikom, pomislite, kolikokrat se zgodi, da bi svoj delovni pripomoček potrebovali tudi nekje, kamor se odpravljate. Ena največjih prednosti poceni obnovljenih prenosnikov z garancijo je prav njihova prenosljivost, saj jih lahko povsod vzamemo s seboj - ne glede na to, ali si z njihovo uporabo želimo le krajšati čas, ali pa bomo dejansko opravljali delo na daljavo. V kolikor naprave ne uporabljamo le doma, je odločitev za nakup poceni prenosnika odlična izbira. Prenosni računalniki so primerni za resnejše delo, kot tudi za gledanje filmov, igranje iger, uporabo socialnih omrežjih, preprosto brskanje po spletu in še mnogo več, veliko pa je odvisno od njihove zmogljivosti. V kolikor nameravamo poceni prenosnik uporabljati za delo, je smiselno izbrati obnovljenega iz poslovne linije, saj je le-ta zmogljivejši od običajnega in ima prav tako bistveno daljšo življenjsko dobo.

V vsakem primeru pred nakupom dobro premislimo

Mnogi imajo doma kar dva računalnika - stacionarnega in prenosnega. Če tudi vašo delovno mizo že krasi zmogljiv stacionaren računalnik, vendar bi si želeli uporabljati tudi prenosnega, si oglejte ponudbo poceni prenosnikov, ki so bili obnovljeni. Najdete jo v spletni trgovini podjetja Recosi, v katerem vam bomo z veseljem svetovali o izbiri primerne naprave za vas. Tako za zahtevnejše uporabnike, kot tudi za tiste malce manj zahtevne, se pri nas vedno najde prava rešitev!