Zimski vrt – dodatni bivalni prostor z ugodno klimo v vseh letnih časih

Zimski vrt je dodatni bivalni prostor – navadno je ves v steklu, ki ga lahko uporabljamo za različne namene. Lahko je to dnevni prostor za druženje in igro, lahko pa tudi prostor, namenjen vzgoji rastlin. Zimski vrt je pravi košček raja pri vas doma, saj z ugodno klimo v vseh letnih časih predstavlja prijetnejše in lahkotnejše bivanje. Tako boste lahko uživali na soncu tudi v hladnejših zimskih dneh.


Zimski vrt je vez med naravo in bivalnim prostorom, ki nam omogoča pristen stik z dogajanjem v naravi, ki ga ob današnjem pomanjkanju časa in hitenjem vse bolj pogrešamo. Skoraj smo že pozabili, kakšna so sončna, deževna, zasnežena ali s toplimi jesenskimi barvami obsijana jutra, dnevi, popoldnevi in večeri. In vse to nam skozi vse leto nudi zimski vrt. Izjemno priljubljena pa je tudi zasteklitev terase in balkona.

 

Zasteklitev terase in balkona – mali zimski vrt

Zasteklitev terase in balkona spremeni prostor v pravi mali zimski vrt, v katerega lahko pozimi postavimo prezimne rastline, shranimo ozimnico ali v njem sušimo perilo. Poleti pa lahko zastekljene površine povsem odpremo in uživamo na toplem soncu. Ne samo da zasteklitev terase in balkona poveča naš bivalni prostor, naše stanovanje s tem tudi zaščitimo pred hrupom. Glede na namen uporabe lahko predvidimo tudi dodatne možnosti, kot so zatemnitev stekel, UV-zaščita, prezračevanje, senčenje, hlajenje in ogrevanje.

 

Zimski vrtovi – cenik vas čaka v podjetju RAR novi d.o.o.

V podjetju RAR novi d.o.o. vas čakajo cenovno ugodni in kakovostni zimski vrtovi. Cenik zanje je oblikovan glede na velikost, izdelavo in uporabljenega materiala. V podjetju smo vam na voljo tudi za vse ostale informacije. Smo podjetje s tradicijo, kjer že od nekdaj prisegamo na kakovost, zato ste lahko prepričani o uporabi najboljših materialov, strokovni montaži in dolgi življenjski dobi produktov.

Odločite se za rastlinjak, steklenjak ali zimski vrt podjetja RAR novi d.o.o. in uživajte v stiku z naravo. Vabljeni!

 

RAR novi d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
zimski vrt, zasteklitev terase, zasteklitev balkona, zimski vrtovi cenik
ZEMLJEVID