Zasteklitev terase in balkona v zimski vrt poveča uporabnost zunanjega prostora

Zasteklitev terase in balkona bo vašemu balkonu oz. vaši terasi in s tem tudi vašemu stanovanju dalo polno funkcionalnost in uporabnost. Zasteklitev terase bo še tako majhno stanovanje spremenilo v prostornega, odprtega in zračnega. Po zaslugi steklenih sten in strehe je v prostoru ob vsakem vremenu in v vseh letnih časih ugodna klima. Tako boste lahko tudi v hladnejših zimskih dneh uživali na soncu, zaradi ugodne klime pa se prostor odlično obnese pri vzgoji rastlin.
Zasteklitev terase in balkona v zimski vrt bo ustvarilo pravi košček raja pri vas doma. Zimski vrt predstavlja vez med naravo in bivalnim prostorom, ki nam omogoča pristen stik z dogajanjem v naravi, ki ga ob današnjem pomanjkanju časa in hitenjem vse bolj pogrešamo.

 

 

Zasteklitev terase naj bo strokovna in kakovostna

Zasteklitev terase ali balkonaPri zapiranju terase ali balkona s steklom je pomembno, da je zasteklitev terase in balkona izvedena strokovno in kakovostno, saj le to zagotavlja dobro toplotno izolacijo in nižje stroške ogrevanja. Tla morajo biti dobro toplotno izolirana, z navadnim odpiranjem ali ventus odpiranjem pa se zagotovi ustrezno prezračevanje, ki je potrebno za izločanje prekomerne vode in kondenza. Izločanje kondenza dosežemo z vgradnjo enega od treh vrst oken: okna z običajnim odpiranjem, okna z drsnim odpiranjem ali harmonika okna.
Lahko se odločimo tudi za odpiranje in zapiranje oken z uporabo daljinskega upravljalnika, na trgu pa obstajajo tudi posebni samodejni sistem zapiranja oken. Tak sistem z uporabo senzorjev, glede na dež, veter, temperaturo, avtomatsko odpre ali zapre okna na balkonu ali terasi. Tako ne boste nikoli v strahu, da ste pozabili odprto okno in da vam bo dež uničil vse, kar imate na balkonu. Če pa vas skrbi toča, pa lahko uporabite protitočne mreže, ki so odlična zaščita proti toči.

 

 

Kakovostni in ugodni zimski vrtovi - preverite cenik

Imate tudi vi v stanovanju oziroma v stanovanjski hiši neuporaben balkon ali teraso, ki bi ga radi koristno porabili? Želite imeti zimski vrt, kjer boste lahko pozimi posedali in skozi okno gledali okolico? Odločite se za zasteklitev terase oz. balkona in si ustvarite zimski vrt, ki poleg brezhibnega razgleda nudi tudi zaščito pred dežjem, hrupom, prahom, umazanijo in mrazom.
V podjetju RAR novi d.o.o. vas čakajo cenovno ugodni in kakovostni zimski vrtovi. Cenik zimskih vrtov je oblikovan glede na velikost, izdelavo in uporabljenega materiala. V podjetju smo vam na voljo tudi za vse ostale informacije. Obiščite nas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
zasteklitev terase, zasteklitev balkona, zimski vrt
ZEMLJEVID