Steklenjak za vrt ponese vrtnarjenje v nove razsežnosti

Steklenjak za vrt je vsekakor nekaj, kar si gotovo želi vsak navdušen in zahteven vrtnar. Steklenjak za vrt omogoči kvalitetno vzgajanje rastlin od najzgodnejše pomladi do najpoznejše jeseni. Če pa se odločite še za ogrevanje, lahko vaš steklenjak za vrt omogoča rast rastlin skozi vse letne čase celotnega leta. Podjetje Termoflor uredi postavitev steklenjaka ugodno in učinkovito. Pri nas dobite tudi vso mogočo opremo za rastlinjake, kot so denimo cevi za namakanje. Postavitev steklenjaka je z našo opremo za rastlinjake enostavna in hitra.

Steklenjak za vrt
Steklenjak za vrt za vrtnarje kakor Mercedes med avtomobili

Velika večina tistih, ki razmišljajo o profesionalnem rastlinjaku se naposled najverjetneje odloči za steklenjak za vrt. Postavitev steklenjaka je možna z različnimi materiali. Kot kritina pri postavitvi steklenjaka nastopajo termoizolacijske plošče Lexan ali enojno oziroma dvojno steklo. Konstrukcija je sestavljena iz ALU profilov ali vroče pocinkanih profilov.  Lahko se odločite za ročno ali avtomatsko prezračevanje. Med postavitvijo steklenjaka imate tudi možnost vgrajevanja strešnih loput, bočnih oken, drsnih ali krilnih vrat.

 

Oprema za rastlinjake naj bo vrhunska za vrhunski rastlinjak

Če želite, da bo vaš steklenjak za vrt najboljši, mora biti takšna tudi oprema za rastlinjake, ki jo vanj namestite. Med opremo za rastlinjake tako sodi vse za ogrevanje, senčenje, hlajenje, prezračevanje in namakanje rastlinjaka, kot so denimo cevi za namakanje, ventilatorji za kroženje ali vpihovanje zraka, električni ali ročni reduktor za navijanje folije pri bočnem zračenju, razna vodila, jeklene objemke, pomično poplavne mize in še kaj. Vse to in še več vam z veseljem priskrbimo. Vabimo vas, da se z nami posvetujete, saj vam bomo tako najlažje pomagali, da boste prišli do takšnega rastlinjaka, ki vam bo pisan na kožo. V našem podjetju za svoje stranke vedno najdemo prijazno besedo in čas za poglobljen pogovor oziroma razpravo o vašem novem rastlinjaku in pravilnem zalivanju vrta.

 

 

Rastlinjaki.si | Steklenjak za vrt za profesionalce – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Steklenjak za vrt, postavitev steklenjaka, oprema za rastlinjake.
ZEMLJEVID