Rajmax d.o.o. | Drsna steklena vrata

Drsna steklena vrata so lahko izredno učinkovita rešitev pri načinu organizacije stanovanja ali poslovnih prostorov. Steklena drsna vrata ne zavzamejo veliko prostora saj se premikajo po vodilih tik ob steni ali elementih, hkrati pa prepuščajo v prostor več svetlobe kot običajna vrata.

Drsna steklena vrata lahko uporabimo kot ločilo med dvema prostoroma ali kot ločilo med prostorom in zunanjo površino. Steklena drsna vrata lahko zagotavljajo večjo ali manjšo mero zasebnosti. Drsna vrata imajo lahko vgrajeno motno steklo, ki zasenči pogled v prostor, lahko pa so povsem prozorna in omogočajo jasen vpogled. Vse pogosteje se drsna steklena vrata uporabljajo v gostinskih lokalih pri vhodih na terase, v različnih salonih in galerijah in vedno pogosteje tudi v stanovanjih. Način gradnje in opreme stanovanj vedno bolj teži k veliki količi naravne svetlo, ki pa jo drsna steklena vrata nedvomno zagotavljajo.

Drsna vrata po meri


Podjetje Rajmax d.o.o. izdeluje drsna vrata po meri. Pomembno je, da imamo v stanovanju ali v poslovnem prostoru natanko takšna drsna steklena vrata, kot jih potrebujemo. Lahko jih uporabimo kot delilnik prostora, kot vrata v drug prostor ali pa kot vrata za garderobno omaro ali shrambo. Steklena drsna vrata so lahko narejena iz navadnega ali iz motnega stekla, ki prepušča svetlobo vendar nam ne razkriva dogajanja za vrati. Vedno bolj priljubljena pa je kombinacija navadnega stekla in lepljive folije s katero lahko drsna steklena vrata še bol personaliziramo ali prilagodimo okolici.

Drsna vrata po meri v podjetju Rajmax d.o.o. izdelajo glede na vaše zahteve. Drsna steklena vrata bodo v barvah, ki jih boste izbrali vi. V podjetju Rajmax d.o.o. verjamejo, da zanjo narediti primerna steklena drsna vrata za vsak prostor.

Drsna steklena vrata lahko uporabite v različnih situacijah:

  • za vgradne omare in garderobne sobe
  • za pregrajevanje prostora ali zapiranja dela prostora
  • kot vrata za vstop na teraso/balkon

Spustite svetlobo v vaše stanovanje ali poslovni prostor in kupite svoja drsna vrata po meri! Podjetje Rajmax d.o.o. vam nudi izdelavo steklenih drsnih vrat, ki se bodo podala v vsak prostor. Za vsak prostor najdejo ustrezno barvo in vzorec. Spremenite svoje stanovanje ali poslovni prostor z drsnimi vrati, ki vam bodo prihranla dragocen prostor in zagotavljala dodatno svetlobo.

Rajmax d.o.o. | Drsna steklena vrata, povezava do naše spletne strani: